REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nemaža dalis užpustytųjų rajoninių kelių nuvalyta

Sekmadienio pavakarę šalyje be kritulių. Pažeme pusto Šiaurės Lietuvoje ir vietomis Kauno, Vilniaus bei Utenos apskrityse, tačiau vėjas rimsta. Dauguma rytą buvusių užpustytų rajoninių kelių jau nuvalyta, pranešė Automobilių kelių direkcija.

REKLAMA
REKLAMA

Magistraliniai ir krašto keliai daugiausia drėgni, krašto keliuose miškingose vietovėse yra šlapio sniego košės su nedidelėmis provėžomis. Eismo sąlygos šiuose keliuose pakankamai geros.

REKLAMA

Eismo sąlygos rajoniniuose keliuose išlieka sudėtingos, tačiau buvusiuose užpustytuose keliuose padėtis vakare ženkliai pagerėjo.

Telšių ir Mažeikių rajonuose atitinkamai dar yra 4 proc. ir 3 proc. neišvažiuojamų rajoninių kelių, o Mažeikių rajone - 8 proc. sunkiai išvažiuojamų. Šiaulių apskrityje 2 proc. rajoninių kelių lieka neišvažiuojami ir 5 proc. - sunkiai išvažiuojami. Pasak kelininkų, sekmadienį neišvažiuojamųjų kelių jie jau nespės nuvalyti, nes prireikė sunkesnių mechanizmų. Keliai bus valomi pirmadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Šilutės rajone apsemtas krašto kelio Šilutė-Rusnė apie 0,5 km ruožas, vandens gylis - 65 cm. Lengvieji automobiliai apsemtuoju ruožu perkeliami specialia valstybės įmonės „Klaipėdos regiono keliai“ technika. Taip pat Šilutės rajone apsemti ir yra neišvažiuojami dešimties rajoninių kelių ruožai, iš viso 14,7 km, vandens gylis - nuo 10 iki 60 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami šešių rajoninių kelių ruožai, iš viso 48,9 km, vandens gylis - nuo 65 iki 110 cm.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų