REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalistų Giedriaus Krušnausko ir Tomo Čyvo straipsnis „Kaip nors apsiginsime“. Įsigalint kibernetinėms ir informacinėms kovos priemonėms, NATO parengtas Baltijos šalių gynybos „su lėktuvais“ planas reikalingesnis norintiems pasipuikuoti Lietuvos politikams. Šis planas, kurio taip demonstratyviai siekė prezidentė Dalia Grybauskaitė, apaugęs paslaptimis.

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Pinigų kontrabandininkams trumpinamos uodegos“. Grynųjų pinigų kontrabanda yra vienas dažniausių pinigų plovimo schemų elementų, kuriuo siekiama nuslėpti neteisėtą piniginių lėšų šaltinį, kilmę ir kilmės valstybę. Šiemet Seimas žada imtis asmenų, nelegaliai gabenančių grynuosius pinigus.

REKLAMA

Rubrika „Savaitės interviu“ šį kartą kalbina buvusį Panevėžio merą Povilą Vadopolą. Po subliūškusių įtarimų korupcija P.Vadopolas mano, kad teisybę Lietuvoje rasti sunku. Plačiau apie tai skaitykite interviu „Sprogęs „korupcijos“ burbulas“.

Lietuvos darbo biržos duomenimis, šalyje darbo ieško per 300 tūkst. gyventojų. Bedarbių daug, tačiau išsirinkti tinkamą darbuotoją ne visada paprasta. „Darbuotojus kompanijos renkasi atsakingiau“ – anonsuoja rubrika „Pinigų skonis“. Pastaruoju metu didelis dėmesys kreipiamas ne į išsilavinimą, o į darbo patirtį ir rezultatus buvusiose darbovietėse. Taip pat šioje rubrikoje skaitykite apie padidėjusias sąskaitas už šildymą gruodžio mėnesį, kurios privertė ne vieną Lietuvos gyventoją griebtis už galvos. Kodėl šilumos kainos padidėjo net 14 procentų? Plačiau apie tai – straipsnyje „Šiluma tampa prabangos preke“.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje sporto psichologija dar tik žengia pirmuosius žingsnius, tačiau poreikis daugiau žinoti apie šią specifinę sritį nuolat didėja. Apie tai skaitykite „Sirgalių tribūnose“ žurnalisto Aurimo Kuckailio straipsnį „Kiekvienas žingsnis – įdomus psichologui“.

Rubrika „Automanija“ šį kartą pristato kupė stiliaus limuziną. „Audi“ kūrėjai žurnalo „Autocar“ ekspertų teismui pateikė naują limuziną – mėgstantiems vairuoti ir mėgautis prabanga.

Britų mokslininkų genetiškai modifikuoti uodai pirmąkart pasaulyje paleisti į laisvę. Jie dalyvauja Karibų jūros saloje surengtame eksperimente. Pasak britų mokslininkų, genetiškai pakeisti uodai veikia kaip insekticidas – jie laikinai sumažina uodų populiaciją nenaudojant cheminių nuodų sukeliamų neigiamų efektų. Mokslininkai tikisi, kad šis eksperimentas padės sumažinti sergančiųjų virusine šiltųjų kraštų karštlige skaičių. Apie tai - rubrikos „Ateities pranašai“ straipsnis „Į laisvę paleisti genetiškai pakeisti uodai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Operos trupės „Bohemiečiai“ režisierė Dalia Ibelhauptaitė prisipažįsta, kad darbui savęs negaili ir dėl to neapgailestauja: „Tiek darbui, tiek laisvalaikiui atiduodu visą save.“ Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – išskirtinis interviu su režisiere.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų