REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors garsiausios manekenės, dainininkės ir aktorės turi galimybę naudotis profesionaliausių grožio specialistų teikiamomis paslaugomis, tačiau šie turi savų – itin prigių triukų įspūdingai išvaizdai sukurti.

REKLAMA
REKLAMA

Pristatome septynis patarimus tavo grožio procedūroms, kurie nepareikalaus daug išteklių ir pastangų!

REKLAMA

Pomidorų padažas – po baseino

Jei po pasiplaukiojimų itin chloruotame baseino vandenyje pastebėjai, kad tavo auksinės garbanos įgavo žalsvą atspalvį, pagalbon griebkis pomidorų padažą!

Prieš trenkant galvą šampūnu apliek plaukus pomidorų padažu, ištrink ir palik kelioms minutėms. Išskalavusi gali plauti įprastu šampūnu.

Raudona spalva padės neutralizuoti žalią atspalvį ir vėl galėsi džiaugtis spindinčiomis garbanomis.

REKLAMA
REKLAMA

Patarimas: Darreno Fawlerio. Vyras dirbo su tokiomis žvaigždėmis kaip Tori Amos bei Juliette Binoche.

Folija garbanoms formuoti

Jei svajoji apie vešlias, tvarkingai krentančias garbanas, užuot naudojusi įprastus šukuosenų formavimo šepečius, išbandyk foliją!

Paskirstyk šiek tiek drėgnus ir formavimo priemone išteptus plaukus sruogelėmis ir įvyniok jas į folijos lakštus. Kuo plonesnės sruogelės, tuo žavesnes garbanas suformuosi!

Folijoje įvyniotus plaukus apsuk aplink pirštą – suformuok norimas garbanėles. Išdžiovink jas karšto oro srove ir dar bent dešimčiai minučių palaikyk „ataušti“. Folijoje susiformavęs karštis užtvirtins bangeles.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atsargiai išvyniok ir dar apipuršk laku!

Patarimas: Beno Cooke, buvusio Victorios Beckham plaukų stilisto

Kondensuotas pienas

Jei esi mėgėja itin šviesiais tonais balinti savo plaukus, derėtų pasirūpinti ne tik plaukų būkle, tačiau ir galvos oda. Prieš dažant plaukų šaknis patariama ištepti kondensuotu pienu. Šis apsaugos nuo kenksmingo peroksido poveikio – nebus dirginama galvos oda, išvengsi pleiskanų.

Patarimas: Lea Harrison, Londono grožio salono „Mayfair“ plaukų stilistė

Maisto pakavimo plėvelė

Jei naudoji dirbtinio įdegio kremą ar putas, greičiausiai susiduri su problema tolygiai paskirstant kremą ant nugaros. Užuot prašiusi aplinkinių pagalbos, gali su tuo susidoroti ir viena!

REKLAMA

Pasinaudok maisto vyniojimo plėvele. Nuplėšusi maždaug 70 cm ilgio juostą padėk ją ant grindų ir dalį plėvelės ištepk savaimio įdegio kremu ar putomis. O toliau – paprasta. Su šia plėvelės juosta ištepk save taip, lyg šluostytumeisi nugarą rankšluosčiu.

Patarimas: Jamesas Readas, įdegio specialistas dirbęs su Mariah Carey, Lady Gaga ir Lindsay Lohan

Dirbtinio įdegio pasekmės

Jei naudoji dirbtiniį įdegį suteikiantį kremą, greičiausiai ne kartą teko slėpti netolygiai pasiskirsčiusi kremą – rudomis dėmėmis išmuštą odą. Jei nepadeda vanduo, pabandyk su nenaudojamu šepetėliu išvalyti nepageidaujamas dėmes su balinančia dantų pasta.

REKLAMA

Kūno sviestas plaukams

Jei kartu su savimi neturi nei vienos plaukų formavimo priemonės, o šukuosena šaukiasi būti sutvarkyta, gali pasinaudoti kūno priežiūros priemonėmis: kūno sviestas, kūno losjonas ar net lūpų balzamas. Įtrink pasirinktą priemonę į rankas ir ištepk plaukus. Tik nepadaugink, kitaip plaukai atrodys susiriebalavę.

Pieštukas blakstienoms

Jei nusipirktos dirbtinės blakstienos atrodo pernelyg tiesios, užrieska jas paprasčiausiu pieštuku. Prieš klijuodama apvyniok jas aplink, prispausk kelioms akimiroms ir jau esi pasiruošusi pritrenkiamai pasipuošti!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų