REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nicole Kidman teigia, jog yra labai dėkinga už gautą „Oskaro“ nominaciją.

Prestižiniam apdovanojimam aktorė buvo nominuota geriausios aktorės kategorijoje už vaidmenį filme „Triušio urvas“. „Oskarų“ laureatai paaiškės lygiai po mėnesio, vasario 27 d.

REKLAMA
REKLAMA

Jautrioje dramoje „Triušio urvas“, kuri šiuo metu yra rodoma ir Lietuvos kino teatruose, N. Kidman su aktoriumi Aaronu Eckhartu įkūnija sūnaus netektį išgyvenančią sutuoktinių porą.

REKLAMA

„Į kokią nepaprastą kelionę tas filmas mane pasiuntė! „Triušio urvas“ buvo kuriamas su didele meile ir aš už tai esu labai dėkinga filmo režisieriui Johnui Cameronui Mitchellui, scenarijaus autoriui Davidui Lindsay-Abaire ir nuostabiai aktorių komandai, – pasakoja N. Kidman, - Ši nominacija atspindi visų šių žmonių širdis ir sielas, įdėtas į filmą ir aš net negaliu žodžiais išreikšti, kokia dėkinga jiems esu.“

REKLAMA
REKLAMA

Drama „Triušio urvas“ sukurta pagal garsaus amerikiečių dramaturgo Davido Lindsay-Abaire to paties pavadinimo pjesę, laimėjusią Brodvėjaus „Tony“ apdovanojimą geriausios aktorės nominacijoje bei Pulitzerio premiją geriausios dramos kategorijoje.

„Triušio urvas“ šiuo metu rodomas Lietuvos kino teatruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų