REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Paskutinis žiemos mėnuo atneš naujovių į televizijos ekranus. TV3 televizija kartu su prodiuserine kompanija „Videometra“ nuo vasario 3 dienos žiūrovams pasiūlys naują lietuvišką serialą „Kelias namo“.

REKLAMA
REKLAMA

Serialas bus kaip niekad artimas gamtai ir ekologijai. Turime pagaliau įsidurti ta rakštimi“, – tvirtino serialo prodiuserė Jurga Klimaitė-Riebling. Jai pritarė ir Aplinkos ministras Gediminas Kazlauskas, sakydamas, kad jo supratimu – tai pirmas tokio pobūdžio serialas Lietuvoje. „Tikiuosi, kad nebus bijoma paliesti skaudulių ir parodyti to, kas yra negerai ir ką sparčiai reikia keisti, – sakė jis. – Tikiuosi ir to, kad serialas pasieks jūsų nelaukiamus reitingus.“

REKLAMA

Į ekologinio serialo „dirbtuves“ ant apsnigto ežero kranto, tariamame regioniniame parke, mediniame name susirinko visas aktorių žvaigždynas. Seriale žiūrovai pamatysi ir Adriją Čepaitę, Liubomirą Laucevičiū, Nijolę Narmontaitę, Saulių Balandį, Mindaugą Capą, Šarūną Banevičių, Vitalija Mockevičiūtė, Dalia Morozovaitė ir daugelis kitų.

Paklaustas, kaip sekėsi rašyti scenarijų serialui, scenarijaus bendraautorius Aidas Puklevičius tvirtino, kad gamtosaugoje problemos yra ne tokios dramatiškos, kad iš karto tiktų serialo scenarijui. „Rašant scenarijų būtina sugalvoti kaip suprantama kalba žmonėms papasakoti apie tai, kokią reikšmę turi jų kasdieniai poelgiai. Ir visą tai būtina „sudėti“ į televizijos formatą, parodyti herojų tarpusavio santykius“, – pasakojo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Dar 11 serialo serijų scenarijus neparašytas. „Todėl tai, ką pamatysite pirmoje serijoje, pasibaigti gali visai ne taip, kaip jūs galvojate“, – juokavo scenarijaus bendraautorius.

„Labai tikiuosi, kad šis serialas ras atgarsį žiūrovų širdyse“, – vylėsi Nijolė Narmontaitė prisiminusi, kaip praėjusią vasarą baidarėmis plaukė kartu su vyru. Anot aktorės, gamta Lietuvoje – nuostabi, tačiau žmonių užterštos pakrantės – kraupios.

Į sostinės senamiestį susirinkę aktoriai ne tik džiaugėsi pristatomu nauju serialu, bet ir 45-ojo gimtadienio proga sveikino scenaristą Alvydą Šlepiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų