REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bedarbis 29 metų britas vasarą taps jauniausiu Jungtinėje Karalystėje seneliu, nes jo keturiolikmetė dukra susilauks vaikelio, informuoja britų dienraštis „The Mirror“.

REKLAMA
REKLAMA

Dukters šis vyras susilaukė 1996 metais, kai jam pačiam buvo 14. Tačiau vyras tvirtina labai pykstąs ant dukters, kuri jau 11 savaičių nėščia.

REKLAMA

„Panašu, jog istorija kartojasi. Man visai patinka mintis būti jauniausiu Britanijoje seneliu, vis dėlto aš pykstu, kad ji laukiasi. Pats žinau, kaip sunku būti jaunu tėvu, o ji dabar išgyvens tą patį. Tačiau mes visi ją paremsime ir sutiksime mažąjį šeimos narį, – laikraščiui tvirtina Pietų Velse gyvenantis vyras, kurio pavardė neskelbiama dėl jauno jo dukters amžiaus. – Nesijaučiu kaip senelis. Neturiu žilų plaukų ir mano klausa visai gera.“

REKLAMA
REKLAMA

Vyras prisipažįsta, kad jo 47 metų mama nekantriai laukia, kada taps prosenele. „Jai buvo 18, kai manęs susilaukė. Ji buvo šokiruota, kai pasakiau naujieną, tačiau dabar yra laiminga. Jos mama dar gyva, o taip pat ir senelė, kuri taps proproprosenele. Vargiai surasite šeimą, kurios net šešios kartos yra gyvos“, – sako būsimasis senelis.

Verta paminėti, kad jauniausias pasaulyje senelis yra Nikola Kostic, kuriam buvo 26 metai, kai jo trylikametis sūnus Vokietijoje tapo tėvu.

Jauniausia Britanijoje senelė gyvena Roderame , Pietų Jorkšyre. Jai buvo 26 metai, kaip jos dvylikametė duktė pagimdė 1999 metais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų