REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Populiarumo dėka garsiosios pasaulio žvaigždės gali leisti sau viską. Tačiau, jeigu nori uždirbti milžiniškus pinigus, turi aukotis. Ypač jeigu tave saisto griežta sutartis.

REKLAMA
REKLAMA

Futbolininkas Davidas Beckhamas, pagal draudimo sutartį su klubu, negali niekaip rizikuoti sveikata. O tai reiškia, kad jam neleidžiama užsiiminėti jokiu ekstremaliu sportu. Sportininkas, tiesa, kartais leidžia sau nevykdyti sutarties. Štai vieno vizito į Naująją Zelandiją metu D. Beckhamas išmėgino šuolį su guma. Po tokio nuotykio futbolininkas vos išsisuko nuo didžiulės baudos.

REKLAMA

Aktorė Eva Longoria serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ filmavimo metu negalėjo pasijusti nėščia, nors jau seniai svajoja apie vaikelį. O jos buvęs vyras, NBA žvaigždė Tony Parkeris, pagal sutartį neturi teisės užsiiminėti sodininkyste ir namų ūkiu, kad nepažeistų rankų.

Cameron Diaz, įgarsinusi ketvirtąją „Šreko“ dalį, negalėjo naudotis socialiniais tinklais „Twitter“ ir „Facebook“. Tokį apribojimą jai nustatė „Dreamworks“ kino studija baimindamasi, kad aktorė išpliurps naujojo animacinio filmo siužetą ir įdomiausias detales.

REKLAMA
REKLAMA

Kvepalų „True Star“ reklaminiu veidu tapusi atlikėja Beyonce pamiršo pasakyti, kad yra alergiška tam tikroms kvepalų sudėtinėms dalims. Rezultatas: Beyonce negalėjo kvepintis pačios reklamuojamais kvepalais ir dalyvauti reklaminėse akcijose. Kalbama, kad dainininkė dėl to neteko didelio atlygio.

Charlizei Theron teko bylinėtis teismuose po to, kai spaudos konferencijoje pasirodė seginti „Dior“ firmos laikrodį, tuo metu kai pati reklamavo „Raymond Weil“ gaminius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų