REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos ledo ritulio federacijos (LLRF) prezidentas Petras Nausėda trečiadienį padėkojo Elektrėnų rajono savivaldybei. Tarybos posėdžio metu jis visos Lietuvos ledo ritulio visuomenės vardu padėkojo už savivaldybės indėlį į ledo ritulio plėtrą mūsų šalyje.

REKLAMA
REKLAMA

P. Nausėda teigė, kad be savivaldybės paramos Lietuvos ledo ritulys nebūtų tokioje vietoje, kokioje yra dabar. Pasak jo, nei privatūs investuotojai, nei Kūno kultūros ir sporto departamentas nesuteikia tokios paramos, kokią Elektrėnų savivaldybė suteikia ledo rituliui.

REKLAMA

LLRF prezidentas išskyrė teigiamą savivaldybės požiūrį į sporto bazių išnaudojimą, jų tobulinimą ir investicijas į suaugusiųjų ledo ritulį.

„Su mūsų turimomis sporto bazėmis, infrastruktūra, sporto mokykla ir požiūriu į suaugusiųjų ledo ritulį, manau, mes ir ateityje niekam Lietuvoje nepaliksime dvejonių, kur yra ledo ritulio lopšys,“ – sakė jis.

Po P. Nausėdos kalbos savivaldybės taryba balsavo dėl finansinės paramos „Energijos“ ledo ritulio klubui. Sprendimas priimtas vienbalsiai.

Šiandien (sausio 26 dieną) 19.00 val. Vilniuje, „Pramogų arenoje“ (Ąžuolyno 9), Elektrėnų „Energija-Orakulas“ susikaus su Rygos LSPA komanda.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų