REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galingasis milžiniško populiarumo sulaukęs projektas „Chorų karai“ TV3 eterį vėl drebins nuo vasario 13 dienos. Septynios Lietuvos įžymybės – Stanislovas Stavickis-Stano, Neringa Čereškevičienė, Liudas Mikalauskas, Augustė Vedrickaitė, Deivydas Zvonkus, Danguolė Beinarytė ir Justas Lapatinskas jau subūrė savo chorus Vilniuje, Kaune, Tauragėje, Utenoje, Alytuje ir Telšiuose ir nekantriai laukia projekto starto.

REKLAMA
REKLAMA

Smaragdinis Telšių choras su D. Zvonkumi savo jėgas jau išmėgino apdovanojimuose „Žmonės 2010“, N. Čereškevičienė su Baltuoju Vilniaus choru – sostinės Halės turguje, S. Stavickis-Stano su daugiataučiu choru pasirodymo laukia šį sekmadienį vyksiančioje EuroBasket 2011 burtų traukimo ceremonijoje, L. Mikalausko ir Raudonojo Tauragės choro planus grasinasi užlieti potvynis, o į A. Vedrickaitės chorą įsisukęs virusas išguldė daugumą Auksinio Utenos choro dalyvių.

REKLAMA

Pasak Auksinio Utenos choro vadovės Linos Jurkaitienės, serga ir pati A. Vedrickaitė, o pirmasis jų choro pasirodymas turi įvykti jau šį šeštadienį, sausio 29 dieną, Utenos sporto arenoje „Halls Winter Rally 2011" apdovanojimų ceremonijoje. Kitas choro pasirodymas suplanuotas vasario 5-ąją – Lietuvos moterų krepšinio lygos žvaigždžių dieną.

Pati A. Vedrickaitė pasikliauja Utenos ligoninės specialistais, džiaugiasi ypatinga priežiūra ir neabejoja, kad abu pasirodymai įvyks: „Gydytojai žino, kad šeštadienį turiu dainuoti, tad stengiasi pastatyti ir mane, ir choristus ant kojų. Geriu antibiotikus, kaitinuosi kojas, šildau kūną žolelių arbatomis, rūpinasi mumis ir gydytojai, ir vaistininkai, nes visi Utenoje žino, kad mūsų choras gins miesto garbę.“

Pasak Auksinio choro generolės, jei jau nutiks taip, kad iki sausio 29 dienos jai nepavyks pakilti iš lovos, ją renginyje pavaduos viena iš chorisčių. „Jūs neįsivaizduojate, kokių stiprių balsų yra mano chore!“

TV3 „Chorų karai“ su Auguste Vedrickaite – jau nuo vasario 13 dienos per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų