REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 28 dieną, penktadienį, Kauno klubas „Shtab“ ruošia dar vieną skanėstą šokių muzikos mylėtojams – dainininkės Jurgos Šeduikytės ir didžėjaus, prodiuserio Virus J gyvą pasirodymą.

REKLAMA
REKLAMA

Šis koncertas – tai reta galimybė išvysti projektą, kuriame Jurga pateikia save kitame amplua. Koks jis išvysite jau ateinantį penktadienį.

REKLAMA

Lietuvos radijo stočių topus užkariavę kūriniai – Virus J ir Jurga „Centre of the World“, Jurga „5th Season (Virus J remix)“ – geriausiai apibūdina tą vakarą Kaune skambėsiančius muzikos ritmus.

Atvira pasauliui ir plačiai žvelgianti į visa, kas vyksta aplink, Jurga nepabijojo savo talento išbandyti elektroninės muzikos vandenyse.

Kaip teigia kritikai, švelnus, eklektiškas ir ilgesingas balsas bei nuostabiai prie jo derantis, energingas „progressive-house" ritmas, užburiantys sintezatoriai – viskas nuostabiai susiliejo į 2008 metais radijo stotis pasiekusį kūrinį „Centre of the World".

REKLAMA
REKLAMA

Tą vakarą bus galima išgirsti ne tik šį kūrinį, bet ir kitas Jurgos dainas, pritaikytas klubinei erdvei. Taip pat klubo lankytojų laukia ir naujo Virus J bei Jurgos kūrinio „Perfect“ premjera, kuris bus atliktas gyvai.

Pirmajame Kauno klubo aukšte karaliaus kiekvieną priverčiantys šokti – Dj Pauls ir Šarūnas Vabalis – rinks auksinius ir nesenstančius šokių muzikos hitus. Barmenų vikrumas ir nepaprasti kokteiliai, glostys širdį visiems gurmanams, o jų ruošiami siurprizai nustebins net ir daug mačiusius klubų lankytojus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų