REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkas Robbie Williamsas jau ne kartą šokiravo kalbomis apie matytus ateivius. Šį kartą vyras prisipažino savo namuose matantis vaiduoklius.

REKLAMA
REKLAMA

Kartus su žmona Ayda Field Los Andžele gyvenantis 36 metų vyras teigė, jog paslaptingą vaidyoklį regi ne tik jiedu su žmona, su namų gyventoju teko susipažinti ir svečiams. Liudininkų teigimu, į vakarais ir naktimis pasirodantį vaiduoklį reaguoja ir šunys.

REKLAMA

R. Williamsas jokių priemonių nežada imtis, iš namo kraustytis nežada, o namus lankantį vaiduoklį jau spėjo praminti „Bertie“ vardu.

„Robbie kartais jį mato atrodantį kaip iš senovinių filmų: juodu kostiumu, tvarkingai sušukuotais plaukais, taure gėrimo rankoje“, – teigė vienas atlikėjo draugų.

Triskart matė ateivius

Anksčiau dėl priklausomybių alkoholiui ir narkotikams kentęs vyras prieš kelis metus atskleidė jau nuo vaikystės matantis ateivius primenančias būtybes. Pirmąkart – dar būnant vaiku. Antrąjį kartą išvydo viešint viešbutyje Beverli Hilse (JAV). Trečiąjį prieš trejus metus savo namuose Los Andžele. „Sėdėjau lauko terasoje, kuomet pro mane praskriejo šviesos kamuolys ir staigiai dingo“, – tuomet įspūdžius pasakojo R. Williamsas.

Grupės „Take that“ narys juokavo, kad baigęs dainininko karjerą gilinsis į „ufologiją“. Šis planas – gal ir ne juokas. R. Williamsas ne kartą yra prisipažinęs tikintis pomirtiniu, dvasių pasauliu ir ateivių iš kitų planetų apsilankymais Žemėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų