REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nicole Kidman teigia, kad jaučia ypatingą ryšį su savo naujausiu kine įkūnytu personažu – vaiko netekties prislėgta motina.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė atlieka pagrindinį vaidmenį jautrioje dramoje „Triušio urvas“, kuri šiuo metu yra rodoma ir Lietuvos kino teatruose. N. Kidman su aktoriumi Aaronu Eckhartu filme vaidina sūnaus netektį išgyvenančią sutuoktinių porą.

REKLAMA

N. Kidman teigia, kad šis vaidmuo jai labai artimas dėl praeityje patirtų sunkumų negalint susilaukti savo vaikų. „Kai pradėjome plėtoti filmo scenarijų aš dar neturėjau biologinių vaikų, nors labai to norėjau. Kūrybinis filmo procesas vyko labai ilgai ir visą tą laiką man niekaip nepavyko pastoti, maniau, kad niekuomet to ir nebepatirsiu, – pasakoja aktorė. – Todėl supratau, ką jaučia filmo herojė. Man buvo artimi jos santykiai su motina, seserimi, Dievu. Supratau, jos pyktį ant gyvenimo.“

REKLAMA
REKLAMA

Drama „Triušio urvas“ sukurta pagal garsaus amerikiečių dramaturgo Davido Lindsay-Abaire to paties pavadinimo pjesę, laimėjusią Brodvėjaus „Tony“ apdovanojimą geriausios aktorės nominacijoje bei Pulitzerio premiją geriausios dramos kategorijoje.

Filmas yra vienas iš šių metų „Oskarų“ favoritų, jau atnešęs „Auksinio gaublio“ nominaciją N. Kidman.

„Triušio urvas“ šiuo metu rodomas kino teatruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų