REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pirelli“ padangų bandytojas Pedro de la Rosa tiki, kad geresni lenktynininkai sugebės geriau prisitaikyti prie kito gamintojo padangų ateinantį sezoną.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanas pažymėjo, kad greičiausiai Lewisas Hamiltonas ir Fernandas Alonso gaus daugiausiai naudos iš „Pirelli“ grįžimo į didįjį sportą. Nors taip pat tiki, kad tiekėjo pasikeitimas didelės įtakos neturės.

REKLAMA

Pedro de la Rosa: „Permainos visada daugiau pranašumo suteikia geresniems pilotams, o mano galva, šiuo metu geriausi yra Lewisas Hamiltonas ir Fernandas Alonso. Bet vėl gi, nemanau, kad padangų tiekėjo keitimas bus problema. Kaip matėme ikisezoniniuose bandymuose Abu Dabyje, lenktynininkai neturės visiškai keisti savo vairavimo stiliaus.

Taip pat, be jokios abejonės, stipriausios ekipos sugebės prisitaikyti geriausiai bei greičiausiai. Padangos – viena svarbiausių automobilio dalių. Kaip projektuosi automobilio pakabą, aerodinamiką ir kitus dalykus, priklauso nuo padangų. Todėl geriausios komandos sugebės iš to išspausti maksimumą, nes jos anksčiau už kitus perpras naujos gumos subtilybes, naujų padangų charakteristikas ir pagal tai suprojektuos visą bolidą. Taip viskas veikia.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų