REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Moteris vadina didžiosiomis melagėmis. Iš tiesų jos tiesiog yra nepranokstamos aktorės, beje, nepriklausomai nuo jų profesijos. Ir padarė jas aktorėmis visuomenė.

REKLAMA
REKLAMA

Ypatingų pasiekimų pelnė mūsų gražioji žmonijos  pusė meilės santykiuose arba meilės žaidime.  Šioje srityje moterys išmoko atitikti idealus, piešiamus gan primityvios vyrų vaizduotės.

REKLAMA

Štai pavyzdys: viduramžių riteris išvyksta į žygi dvidešimčiai metų, tačiau namie jo turi laukti ištikima ir pavyzdinga nuostabioji dama. Ir koks riteris galvos, kad jis turi paprastą žmoną, iš kūno, kraujo...?

Kad minėtam kūnui reikia ne vienišų žvilgčiojimų į mėnulį („O gal ir jis dabar žiūri ten pat – į mėnulį“), o taip pat ir gan žemiškų vyriškų glamonių?

Štai ir tekdavo mūsų prosenelėms atidarinėti vienuolynų filialus kiekviename atskirai paimtame name iki pat sužadėtinio sugrįžimo. O jei kažkas ne taip – iškart ragana patapdavo, o kam norisi degti lauže?

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien kai kurie vyrai įsitikinę, kad vien nuo jų žvilgsnio moteris turi apimti tokia ekstazė, kurios, pavertus ją  elektros energija, pakaktų apšviesti visą Lietuvą metų bėgyje. O jeigu kažkas ne taip – ne, jau nebe ragana, tačiau kažkokia frigidiška, laikas būtų ir pas seksopatologą apsilankyti. O kur švelnūs žodeliai, o kur šnibždesiai į ausytę, kur kraują kaitinantys žygdarbiai, mieli „riteriai“?

Žinoma porno aktorė Ciccolina viename savo interviu prisipažino, kad pagal temperamentą ji greičiau snieguolė arba sniego karalienė, tačiau vaizdo įrašuose jo vaizduodavo neįtikėtiną pasitenkinimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Psichologai mano, kad viduje ramiam ir harmoningam žmogui yra paprasčiau suvaidinti gražią aistrą. Tačiau jei pradėti iš tiesų mėgautis seksu, ekrane tai gali atrodyti ne visada estetiškai. Mergaitės pagal iškvietimą taip pat sutiks, kad joms tenka imituoti orgazmus, kad klientas ir vėl kreiptųsi į jas atitinkamų paslaugų.

Nemažai žalos ir sumišimo įvedė, pavadinkime, „pamaldumas“. Vienas vyras pasidalino patirtimi. Jaunystėje jis gan paniekinamai žvelgdavo į moteris, bet užtat būdavo patenkintas lytiniais santykiais ir pats patenkindavo savo išrinktąsias.

REKLAMA

Vėliau kažkas įvyko ir jo pasaulėžiūra pasikeitė – ji pradėjo vertinti moteris ir žvelgti į jas, kaip į dievo kūrinį, dovaną, šventas būtybes, mėgaudavosi jų kompanija ir užmiršdavo apie futbolą. Tačiau jo lytinis gyvenimas visiškai sugriuvo: kaip galima daryti „TAI“ su šventa būtybe?

Ir moterys dažnai kenčia nuo panašaus „pagarbos“ sindromo, sulaikančio jų seksualinius troškimus, trukdančio joms pilnai patenkinti savo geismus vien todėl, kad jos vyras nesikeikia ir yra ypatingai malonus bei pagarbus....

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų