REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėmesio, darbdaviai – verslininkai, firmų bosai ir visokio kitokio plauko veikėjai!

Teko girdėti, kad šiuo metu, sparčiai atsigaunant ekonomikai, jums žiauriai trūksta darbo jėgos, tad nusprendžiau atsiliepti (juk žmonės turi vieni kitiems padėti). Žodžiu, kaip tik baiginėju pirmąjį magistrantūros kursą ir sumaniau per vasarą truputį šlamančių užsikalti, o braškes Anglijoje skinti jau užkniso, patikėkit... Be to, ir fermeris nelabai jau nori matyti mane tarp savo darbininkų. Tai kodėl gi nepadirbėti Lietuvoje, Tėvynėj mūsų?

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių norėčiau dviem mėnesiams, na per vasaros atostogas (pagalvojau: užuot gulėjęs pajūryje, galiu juk ir ofise pagulėti, be to, pajūry kartais valgyt užsimanau, bet jei darbas labai patiks, tai gal dirbsiu ir ilgiau –priklausys nuo nuotaikos, o nuotaika savo ruožtu priklauso)... Na, patys suprantate.

REKLAMA

Nepilstysiu iš tuščio į kiaurą, o siūlau dalykiškai: siųskite man e-paštu savo pasiūlymus. CV galite nekabinti - jūsų biografija ir baigtų klasių skaičius man mažiausiai rūpi, bet motyvacinio laiškelio reikėtų. Jame kuo išsamiau paaiškinkite priežastis, kodėl turėčiau rinktis dirbti būtent jūsų, o ne konkurento firmoje, kokių lengvatų teikiate, kiek kartų per savaitę personalui organizuojate vakarėlius ir pan. Nepamirškite pridėti ir piniginės darbo išraiškos.

REKLAMA
REKLAMA

Tikiuosi, taupydami savo ir ypač mano laiką, laiškelių su vidutinio ar minimalaus atlyginimo pasiūlymais nesiųsite – tam yra dviračio šou ir kitokios anekdotais besidominčios kompanijos.

Telefono numeriuko kol kas nededu – tingiu atsiliepinėti ir klausytis banalių klausimų („ką moki", „kokia patirtis", :kelias kalbas moki“, „kokia šeimyninė padėtis“ ir pan., tarsi gyvenime nebūtų įdomesnių temų). Esu jau per 20, tad moku daug ką ir esu patyręs.

Tai va, laukiu. Informuosiu ir pokalbiui kviesiuos tik atrinktus darbdavius.

Šaltinis: www.cha.lt

Anonymus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų