REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio naktį daugelyje rajonų prisnigo 1-3 cm, daugiau prisnigta Utenos ir Panevėžio apskrityse - iki 5 cm. Kur kritulių buvo mažai, susidarė plikledis ar šarma.

REKLAMA
REKLAMA

Magistralinių ir krašto kelių dangos valomos ir barstomos, yra šlapios, provėžotos, mažesnio intensyvumo keliuose yra prispausto sniego. Eismo sąlygos sudėtingos.

REKLAMA

Rajoniniai keliai apledėję, daug kur provėžoti, slidūs.

Šilutės rajone krašto kelyje Šilutė-Rusnė 6,6 km dėl apsemto kelio ruožo apribotas eismas (bendras apsemto ruožo ilgis 420 m, vandens gylis - apie 35 cm), lengvieji automobiliai perkeliami specialia technika.

Taip pat apsemti ir yra neišvažiuojami aštuonių rajoninių kelių ruožai, iš viso - 9,7 km., vandens gylis - nuo 10 iki 35 cm.

Pagėgių savivaldybėje apsemti ir yra neišvažiuojami šešių rajoninių kelių ruožai. Iš viso - 10,1 km. Vandens gylis siekia apie 30-90 cm.

Lietuvos automobilių kelių direkcija atkreipia vairuotojų dėmesį, kad Medininkų ir Šalčininkų pasienio kontrolės punktuose susidariusios automobilių eilės. Medininkų pasienio kontrolės punkte 10 km, Šalčininkų pasienio kontrolės punkte 5 km.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų