REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ilgą laiką muzikinį debiutą brandinusi Šorena Džianašvili pagaliau nustebino lietuvius. Į pirmąjį solinį koncertą „Mano širdies muzika“ susirinkę smalsuoliai ir šou pasaulio žmonės grožėjosi aranžuota liaudiška gruziniška muzika. Retas suprato žodžių prasme, tačiau neliko nei vieno susižavėjusio.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš kelis metus dėl Rusijos karinių veiksmų Gruzijoje mūsų šalyje netikėtai „užstrigusi“ Šorena kartą buvo pakviesta debiutuoti kaip atlikėja – palaikymo koncerte Gruzijai ji atliko vieną gruzinų liaudies dainą. Tačiau nuo tada muzikinė veikla apsiribojo prodiuserių parinktų populiarių dainų perdainavimu įvairiuose renginiuose.

REKLAMA

Šįkart Šorena padovanojo daugiau nei valandą trukusį koncertą gruzinų kalba kartu su gyvą muziką atliekančių muzikantų grupe. Muzikos klube „Tamsta“ vykęs pasirodymas sutraukė ne tik smalsuolius, bet ir būrį šou pasaulio atstovų. Salės gale savo žmonos pasirodymą stebėjo Audrius Bružas, kiekvieną kūrįnį palydėdamas audringais plojimais bei šūksniais. Su gėlėmis atskubėjo ir Karina Krysko su mylimuoju Sauliumi Skambinu, Vytautas Rumšas, Juozas Statkevičius bei kiti.

REKLAMA
REKLAMA

Dizaineris J. Statkevičius atlikėjai kūrė pasirodymo sukneles. Varno tamsumo ilgą juodą Šorena vilkėjo pirmąją pasirodymo dalį, antrąja pūsta gelsva priderino prie kiek nuotaikingesnių dainų antrojoje koncerto dalyje.

Nors visi kūriniai skambėjo gruzinų kalba, tačiau su publika Šorena bendravo lietuviškai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų