REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niujorke įteikta „Keliautojo-didžiausio nelaimėlio pasaulyje“ premija žmogui, pripažintam nesėkmingiausiu keliautoju pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA

Apdovanojimas įteiktas amerikiečiui Harry Feldmanui iš Kalifornijos.

H. Feldmanas papasakojo konkurso komisijai savo nesėkmingos kelionės į Vietnamą istoriją. Į šią šalį vyras išsiruošė su medikų misija 2009 m. spalį, praneša „USA Today“.

REKLAMA

Šios kelionės pradžioje H. Feldmanas nutarė apžiūrėti įžymias vietas, tarp kurių buvo ir aukštas skardis, esantis į šiaurę nuo Hanojaus. Įkopęs į kalno viršūnę keliautojas nutarė nusišlapinti. Ir būtent tą akimirką žemė po jo kojomis įgriuvo ir jis krito žemyn iš devynių metrų aukščio. Per nelaimingą atsitikimą H. Feldmanas smarkiai susižalojo koją, jis buvo nugabentas į vietos ligoninę ir išoperuotas.

Dėl kuriozinio incidento Vietname H. Feldmanui teko iškęsti septynias operacijas ir iki šiol jis yra priverstas lankytis pas gydytojus.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau keliautojas nelaimėlis įstengė atvykti į premijos įteikimo ceremoniją, kurios metu jam buvo įteiktas dovanų čekis kelionei už 10 tūkst. JAV dolerių. Šį prizą H. Feldmanui įteikė kelionių draudimo kompanija, rėmusi šią neįprastą premiją.

Nugalėtojas buvo atrinktas konkurso organizatoriaus tinklapyje balsavimo būdu. H. Feldmano laiškas buvo vienas iš 800 atsiųstų paraiškų dėl nesėkmingiausio keliautojo titulo.

Pats H. Feldmanas ketina už laimėtus pinigus vykti į kruizą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų