REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Andrius Kubilius, kuris dar vakar sakė, kad didelės šilumos kainos tik padės apsispręsti renovuoti būstą, jau šaukia pasitarimą dėl baisių sąskaitų.

REKLAMA
REKLAMA

A. Kubilius išreiškė susirūpinimą dėl didelių šilumos sąskaitų, kurias gauna Vilniaus gyventojai, ir jas lydinčio neetiško „Vilniaus energijos“ politikavimo. „Vilniečiai gauna ne tik didžiules šildymo sąskaitas, kurių apskaičiavimo konkrečiam butui pagrįstumo niekas nesiteikia paaiškinti žmonėms. Tas sąskaitas palydi „Vilniaus energijos“ komentarai apie tariamą valstybės kaltę dėl šilumos sąskaitų didėjimo. Kitaip kaip rinkiminėmis proklamacijomis tokių dalykų nepavadinsi. Galima pagalvoti, kad „Vilniaus energija“ imasi dalyvauti savivaldos rinkimų kampanijoje užuot realiai tvarkiusi sostinės šilumos ūkį taip, kad vartotojai gautų geriausią kainą“, – kalbėjo A. Kubilius.

Ministro Pirmininko pavedimu bus aiškinamasi dėl sąskaitų už šildymą pagrįstumo. Pasitarimas dėl sąskaitų už šildymą vartotojams Vilniaus mieste, kuriam vadovaus Ministro Pirmininko kancleris Deividas Matulionis, vyks kitą savaitę, sausio 25 dieną, antradienį, 13.30 val. Pasitarime kviečiami dalyvauti Valstybinės energetikos inspekcijos, Valstybinės kainų ir energetikos komisijos, Vartotojų teisių apsaugos tarnybos, Vilniaus miesto savivaldybės bei Prezidentūros, Teisingumo ir Energetikos ministerijų atstovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų