REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kol „Apple“ laukia šventinės dešimtmilijardinės atsiųstos „iPhone“ programėlės iš „App Store“ parduotuvės, bendrovė atskleidė visų laikų populiariąsias „iPhone“ bei „iPad“ programėles. Dešimt geriausiųjų programėlių suskirstytos į keturias kategorijas.

REKLAMA
REKLAMA

Populiariausia mokama „iPhone“ programėle tapo „Doodle Jump“ žaidimas, pristatytas 2009 metų gegužės mėnesį. Tai tradicinis dvimatis žaidimas, kai įveikiamos įvairios užduotys, jo kaina 1 JAV doleris.

REKLAMA

Antrąja ir trečiąja populiariausia „iPhone“ mokama programėle tapo „Tap Tap Revenge 3“ bei „Pocket God“ žaidimai. Žemiau visas populiariausių mokamų programų sąrašas:

1. „Doodle Jump“

2. „Tap Tap Revenge 3“

3. „Pocket God“

4. „Angry Birds“

5. „Tap Tap Revenge 2.6“

6. „Bejeweled 2 + Blitz“

7. „Traffic Rush“

8. „Tap Tap Revenge Classic“

9. „AppBox Pro Alarm“

10. „Flight Control“

REKLAMA
REKLAMA

Nemokamų programų tarpe populiariausia tapo „Facebook“ programėlė, leidusi „iPhone“ išmaniųjų telefonų savininkams lengviau pasiekti savo „Facebook“ paskyrą.

Antrosios ir trečiosios populiariausių programų vietos atiteko „iPhone“ nemokamai programėlei „Pandora“, kuri transliuoja muziką internetu, bei „Google Maps“ žemėlapiams. Likusios nemokamos programėlės žemiau:

1. „Facebook“

2. „Pandora“

3. „Google Mobile App“

4. „Shazam“

5. „Movies by Flixster“

6. „The Weather Channel“

7. „Google Earth“

8. „Bump“

9. „Skype“

10. „Paper Toss“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Populiariausia ir daugiausiai kartų atsisiųsta mokama „iPad“ programėlė „SoundHound“ leidžia su populiariausia planšete įrašyti dalį grojančios muzikos takelio ir gauti visus duomenis apie muzikos įrašą, taip pat įdiegta galimybė jį atsiųsti į prietaisą.

„StickWars“ ir „FlightTrack“ programėlės užėmė antrąją ir trečiąją vietas šioje kategorijoje. Žemiau visų populiariausių mokamų programų sąrašas:

1. „SoundHound“

2. „StickWars“

3. „FlightTrack“

4. „Backbreaker Football“

5. „Calorie Tracker“

6. „BlocksClassic“

7. „iFart Mobile“

8. „GoodReader for iPad“

9. „Cro-Mag Rally“

10. „Ambiance“

REKLAMA

Paskutinioji kategorija pateikė pačias populiariausias nemokamas programėles. Kaip ir „iPhone“ išmaniajame, „iPad“ programų parduotuvėje šioje kategorijoje dominavo „Pandora“. Antrąją ir trečiąją vietą užėmė „Google Maps“ bei vaizdo įrašų redaktorius „Movies By Flixster“. Šios ir dar septynios programos žemiau sąraše:

1. „Pandora“

2. „Google Mobile App“

3. „Movies by Flixster“

4. „Google Earth“

5. „Yelp“

6. „Fandango Movies“

7. „Remote“

8. „iBooks“

9. „Bible“

10. „Solitaire“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų