REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ginklų kontrabanda kaltinamo Viktoro Buto žmona gavo leidimą susitikti su vyru, praneša lifenews.ru.

REKLAMA
REKLAMA

Izoliatoriaus, kuriame laikomas įtariamasis, administracija, leido ruso šeimai vietoj standartinio 1 valandos susitikimo pabūti su V. Butu 3 valandas.

REKLAMA

„Mes pateikėme prašymą iškart po to, kai atvykome į Niujorką. Ir štai galiausiai pirmą kartą per visą laiką mums leido susitikti. Pasimatymas su šeima įvyks sausio 24 dieną. Tačiau į pasimatymą neleido nieko pasiimti, net gi rašiklio“, – pasakojo Alla But.

Rusų verslininko žmona pabrėžė, kad jos vyras yra laikomas griežto rėžimo kameroje kaip ypač pavojingą nusikaltėlį.

„Tai absoliučiai nesąžininga, ir, mano manymu, ne visai teisėta, turint omeny, kad mano vyras niekada nebuvo nuteistas nei JAV, nei Rusijoje, nei Tailande, nei dar kur nors. Tačiau jis laikomas sąlygomis, kurios taikomos patiems pavojingiausiems nusikaltėliams“, – skundėsi verslininko žmona.

„Kartais paskui mus vaikšto kažkokie žmonės, fotografuoja. Nors mes nuo nieko ir nesislapstome – mums nėra ką slėpti. Tačiau kai kurie advokatai sako, kad yra ne visai tikri dėl mano saugumo ir perspėja, kad turiu būti pasiruošusi visiems netikėtiems Amerikos valdžios veiksmams“, – žurnalistams pranešė A. But.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų