REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekviena nuotaka nori atrodyti tobulai. Prieš rinkdamasi vestuvinę suknelę, šukuoseną, makiažą ir kitas detales, kiekviena būsima jaunoji turėtų būti apgalvojusi savo svajonių įvaizdį. Turėtumėte žinoti, kokio įvaizdžio trokštate: klasikinio, elegantiško, rafinuoto, bohemiško, kuklaus, natūralaus ar ekstravagantiško. Prie kiekvieno įvaizdžio dera skirtingas makiažas. Juk norėtumėte, kad visos menkiausios detalės būtų tobulai suderintos, tiesa?

REKLAMA
REKLAMA

Nuo ko pradėti renkantis specialistą?

Makiažo specialistų pasirinkimas yra išties didelis, o populiarėjant šiai profesijai, jų atsiranda vis daugiau. Vizažisto žinomumas negarantuoja paslaugos kokybės. Kaip išsirinkti labiausiai tinkantį ir patinkantį vizažistą? Į ką reikėtų atkreipti dėmesį ir ko nereikėtų pamiršti? Jeigu Jūsų vestuviniu įvaizdžiu rūpinasi įvaizdžio dizaineris (kitaip – stilistas) ar drabužių dizaineris, pakalbėkite apie tai su juo. Jis būtinai rekomenduos jau patikrintą makiažo specialistą. Juk kartu dirbanti profesionalų komanda pavers Jus dievaite. Galbūt Jums patiko draugės makiažas jos vestuvių dieną? Paprašykite vizažisto kontaktų, bet nepamirškite, kad tai, kas tinka draugei, nebūtinai tiks Jums.

REKLAMA

Kaip rinktis?

Renkantis makiažo specialistą visų pirma reikėtų peržiūrėti jo portfolio (darbų nuotraukas), perskaityti komentarus internete ar paprašyti rekomendacijų iš buvusių klientų. Kiekvienas specialistas turi savo braižą, stilių, skonį ir grožio supratimą, todėl reikėtų rinktis tą, kuris yra Jums arčiausiai širdies. Kaip tai padaryti? Susitikite išgerti puodelio kavos, pabendrauti ir pakalbėti apie grožį. Kartais pirmas įspūdis klaidingas, todėl išbandykite viską. Manau, dauguma nuotakų pagalvoja, kad jų makiažas turi būti nepriekaištingas ne tik realybėje, bet ir nuotraukose, filmuotoje medžiagoje. Tad įsitikinkite, ar vizažistas yra daręs fotomakiažą ir turi patirties.

REKLAMA
REKLAMA

Pabendraukite ir išbandykite paslaugas

Juk iki vestuvių tikrai atsiras proga pasidaryti makiažą – nebūtinai vestuvinį: tai gali būti gimtadienis, vakarėlis, mergvakaris ar prieš vestuvinė fotosesija. Susitikimo metu artimiau susipažinsite su pasirinktu makiažo specialistu, galėsite pasikonsultuoti su juo dėl Jūsų odos priežiūros, antakių korekcijos ir dažymo. Turėsite progą papasakoti apie artėjančią didžiąją šventę ir Jūsų įsivaizduojamą vestuvinį įvaizdį. Įsitikinsite, ar vizažistas Jus supranta, ar panašiai įsivaizduoja Jūsų įvaizdį ir makiažą. Labai svarbu, kad tarp žmonių užsimegztų atvira diskusija, ryšis, kad jaustumėte malonumą bendraudami. Svarbu, kad nebūtų juntama įtampa. Be to, rekomenduoju antakių korekciją atlikti pas tą patį specialistą, kuris Jums kurs vestuvinį makiažą. Tai reikėtų atlikti tris keturias dienas iki vestuvių. Jokiu būdu ne Jūsų šventės diena. Jeigu norite pasidaryti veido valymą, atlikite tai likus mėnesiui iki vestuvių.

Atrodo, tiek patarimų. Nepamirškite, mielosios, kad viskas, ką darote prieš vestuves, turi teikti malonumą, todėl mėgaukitės savo grožiu ir stiliaus kūrimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų