REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italų tiuningo studija „Fenice Milano“, panašu,  dar ilgai minės pinigų neskaičiuojantį užsakovą, kuris užsigeidė gerokai perdirbto „Fiat 500 C Abarth“. Ar galite patikėti, kad toks mažylis gali kainuoti daugiau nei 500 tūkst. eurų?

REKLAMA
REKLAMA

Kinų verslininkui pagamintas automobilis gavo net ir specialų pavadinimą – „La Dolce Vita Gold and Diamonds". Teigiama, kad šis automobilis turtingam kinui kainavo 550 tūkst. eurų.

REKLAMA

Suma įspūdinga, tačiau šis „Fiat“ po perdirbimo tapo važinėjančiu juvelyrikos dirbiniu. Automobilis nudažytas baltais dažais, kurie sumaišyti su 999 prabos auksu. Be viso to paauksuoti veidrodėliai, durų rankenėlės, ratai ir dar daugybė išorės ir interjero detalių. Viduje šalia aukso puikiai dera ir brangiausių rūšių oda, o kaip navigacinę įrangą ar muzikos sistemą galima naudoti „iPad Supreme Edition", kuris gausiai inkrustuotas auksu ir briliantais.

Tiesa, pokyčių yra ir po variklio dangčiu. Variklio galia išaugo nuo 140 iki 200 a.g. O kad tokio automobilio vairuotojas kelyje galėtų jaustis užtikrintai, sumontuoti „Brembo" stabdžiai ir standesnė pakaba. La Dolce Vita...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų