REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dvejos kelnytės, dvejos suknelės, kelios lovelės... Visko po du! Ir tai geriausiai žino tie, kurie augina dvynukus. Ar dvynukai – džiaugsmas? O gal dvigubas vargas?

REKLAMA
REKLAMA

Kartais ima ir pasiseka pačioms žymiausioms poroms pasaulyje, kurios likimas suteikia galimybę susilaukti ir auginti dvynukų. Kas tie laimingieji?

REKLAMA

Jennifer Lopez – žymiausia mamytė pasaulyje, auginanti dvynukus, kurių vardai yra Maksas ir Ema. „Ema labai panaši į tėvelį“ – sako mamytė Dženifer. „Štai Maksas – mažoji mano kopija, jo galvos forma tokia pati kaip mano, taip pat labai panašūs ir veido bruožai“.

 

Jennifer Lopez (nuotr. Eli.lt)Jennifer Lopez (nuotr. Eli.lt)

Sarah Jessica Parker augina surogatinės motinos pagimdytus kūdikius.. Vaikučius aktorei išnešiojo 27-erių metų amerikietė Mišelė.

REKLAMA
REKLAMA

 

Sarah Jessica Parker (nuotr. Eli.lt)Sarah Jessica Parker (nuotr. Eli.lt)

Brangiausiais dvynukais vadinami „Brangelinos“ vaikučiai tikriausiai niekada nepajus nepritekliaus. Angelina Jolie ir Bradas Pittas pirmąją vaikučių nuotrauką viena garsiam žurnalui pardavė už keturioliką milijonų dolerių.

 

Angelina Jolie ir Bradas pittas (nuotr. Eli.lt)Angelina Jolie ir Bradas pittas (nuotr. Eli.lt)

Julia Roberts – garsi aktorė, auginanti du vaikučius sako, jog vaikai išmokė ją į gyvenimą žvelgti atsakingiau. Dabar ji privalo apgalvoti kiekvieną savo žingsnį bei visus planus, kuriuos dažniausiai pakoreguoja mergytės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

Julija Roberts (nuotr. Eli.lt)Julija Roberts (nuotr. Eli.lt)

Marcia Cross – „Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždė prisipažįsta, jog ją ištiko lengvas šokas vos sužinojus, jog gims dvynukės. Vaikučiai pasaulį išvydo 2007 metais ir dabar aktorė sako neįsivaizduojanti gyvenimo be mergaičių – Savannah ir Eden.

 

Marcia Cross (nuotr. Eli.lt)Marcia Cross (nuotr. Eli.lt)/span>/p>

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų