REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorės Nicolės Kidman ir kantri muzikanto Keitho Urbano šeimoje džiugios naujienos – pora susilaukė dukros.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad mergaitė yra biologinė garsios poros dukra, tačiau ją išnešiojo ir pagimdė surogatinė motina. Faith Margaret Kidman Urban gimė 2010-ųjų gruodžio 28 dieną Tenesio mieste, Nešvilyje, JAV, tačiau šeimos privatumą itin saugantys N. Kidman ir K. Urbanas apie dukrelės gimimą pasauliui pranešė tik šią savaitę.

REKLAMA

„Mūsų šeima yra tiesiog palaiminta ir nepaprastai dėkinga už tokią dovaną – dukrelę Faith Margaret, - išplatintame pranešime spaudai teigia pora, – Jokiais žodžiais neįmanoma išreikšti kokį dėkingumą mes jaučiame tiems, kurie palaikė mus visą šį laikotarpį, ypač dukterį išnešiojusiai moteriai.“

Pora jau augina vieną biologinę dukterį – 2008 metais gimusią Sunday Rose. Iš ankstesnės santuokos su aktoriumi Tomu Cruise'u N. Kidman turi du įvaikius – aštuoniolikmetę Isabella Jane ir šešiolikmetį Connorą Anthony.

Šiuo metu N. Kidman galima pamatyti Lietuvos kino teatruose rodomoje dramoje „Triušio urvas“. Juostoje aktorė su Aaronu Eckhartu įkūnija sūnaus netekties prislėgtą sutuoktinių porą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų