REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dviejų žvaigždučių Indijos policijos kalytei gyvenimas nėra lengvas – susilaukusi šunyčių ji užsitraukė viršininkų nemalonę.Kaip praneša BBC, Indijos centrinėje valstijoje laikinai nušalinti nuo pareigų policijos kalyčių treneriai. Jie kaltinami aplaidumu atliekant savo pareigas.

REKLAMA
REKLAMA

Šunų dresuotojai savo ruožtu teigia, kad kaltinti reikia aptvarų ir būdų šunims trūkumą.

Labradoro retriveriai Seema ir Liza yra vertinamos kaip policijos darbuotojai. Abi kalytės yra laimėjusios prestižinius prizus už puikius pasiekimus ieškant sprogmenų ir narkotikų. Abi tapo mamomis: Seema atsivedė 7, Liza – 10 šuniukų.

REKLAMA

Policijos viršininkas tai vadina „rimta saugumo klaida“. Tačiau vienas iš trenerių Mohan Gupta teigia, kad aptvaras, kuriose laikomos kalytės, aplūžęs, tad jos „galėjo pačios pasprukti arba gatvės šunys galėjo įlįsti vidun“. „Aš tik dresuotojas. Kaip mane galima kaltinti dėl kalyčių nėštumo?“, –piktinosi M. Gupta.

Prieš kelis metus panašus įvykis atsitiko rytinėje Indijos valstijoje, tuomet policija pasiliko visus jauniklius. Kokį sprendimą priims Lizos ir Seemos viršininkai, dar nėra aišku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų