REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksualinė revoliucija nugriaudėjo, todėl dabar jau nedaug kas gali užpulti mus akmenimis už neoficialius, bet sveikatai naudingus santykius su vyrais. Tačiau tie vyrai tokie skirtingi. Kaip atsirinkti tinkamą nors trumpam romanui.

REKLAMA
REKLAMA

Padalinau juos į dvi kategorijas: tuos, su kuriais galima susitikinėti, bet trumpai, ir tuos, kurių reikia vengti it maro...

REKLAMA

Galima, bet geriau nereikia

„Sumuštinis“

Visada sviestu į apačią. Ko besiimtų - viskas po velnių. Jis būtinai apipils jus šampanu, pames piniginę ar raktus nuo jūsų mašinos, užmins mylimam Sargiui ant uodegos, sudaužys močiutės dovanotą vazą. Be to, tokie vyrai - ekstremalaus sekso mėgėjai. Tačiau, kai jiems taip “sekasi", seksas nieko, išskyrus traumas, nežada.

„Tavo švelnus žvėrrrris“

Asistuos jums metus dvejus. Bus galantiškas ir paslaugus. Bet užteks išlenkti burnelę kitą, ims nurenginėti žvilgsniu. Jeigu pasidarys įdomu, kentėkite: po pirmų intymių santykių iš „katinėlio“ gausite tuntą trumpųjų žinučių, kuriose jis reikalaus “baliaus pratęsimo". Vadins jus meiliais žodeliais. Būkite atsargi, jis greičiausiai jau seniai vedęs. Beje, žmonos bijo kaip velnias kryžiaus.

REKLAMA
REKLAMA

„Šokliukas“

Energingas ir greitas. Jo vizitas trunka ne ilgiau kaip valandą. Atliko savo darbą ir nušuoliavo toliau. Nesitikėkite, kad situacija kada nors pasikeis - misija neįmanoma.

„Pliauškalas“

Energingas, linksmas, betarpiškas. Buvo vedęs, turi vaikų. Be sustojimo pasakoja savo gyvenimo nutikimus, kuriuose viskas nuo pradžios iki galo išgalvota. Bendraudama su juo neturėsite progos nei burnos praverti, nes jam svarbiausia ne jūs ir net ne seksas. Jam reikia girtis ir pliaukšti apie savo „laimėjimus“.

„Tėtis“

Tai pagyvenęs vyriškis, ant kurio rankos puikuojasi masyvus žiedas. Pagrindinė jo frazė: “Mažyte, su manimi tu būsi laiminga". Jis nurodinės, su kuo jums draugauti. Toks vyras seniai yra pavargęs nuo gyvenimo ir nieko, išskyrus seksą, jam daugiau nereikia. Beje, po vienos nakties ir jo gali būti gana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Daktaras Aiskauda“

Sveikos gyvensenos propaguotojas. Greičiausiai - vegetaras. Nusives jus į sveiko maisto restoraną. Žino viską apie lytiškai plintančias ligas. Užsimaudamas prezervatyvą, jį atidžiai apžiūri lempos šviesoje, kad tik nebūtų brokuotas. Jei pasiskųsite, kad kur nors suskaudo, išgirsite ilgą paskaitą apie nesveiką gyvenimą.

Negalima

„Iš geros šeimos“

Kokybiški rūbai, manikiūras, moka elgtis prie stalo, tyli harmoninga kalbėsena. Skiriamasis bruožas - pagyros, kad domisi mažai kam žinomais rašytojais, kompozitoriais. Jau pirmame pasimatyme būtinai paklaus, ar skaitėte paskutinę kokio nors Petraičio knygą. Nepulkite pirkti abonemento į M.Mažvydo biblioteką, jis vis tiek ves kaimynystėje gyvenančią merginą ir tik tuo atveju, jei ji patiks MAMAI.

REKLAMA

„Šeškas“

O... pažinsite jį iš karto, kai tik nusiaus savo prabangius batus. Kitos kūno dalys, beje, skleis ne mažiau intensyvų aromatą. Jums to reikia?!

„Nepripažintas genijus“

Jis tiki, jog yra genialus. Nuolatos kalba apie pavyduolius ir kenkėjus, žlugdančius jo karjerą. Šventai tiki, kad pasaulis jam daug skolingas. Jis lengvai dalina jūsų “bendrą" turtą. Todėl juo geriau atsikratyti iš karto, kai tik jis pasiūlys jums išgerti kavos ne kavinėje, o pas jus namuose.

„Kankinys“

Kai tik nušvis galimybė atsidurti jūsų lovoje, būkite pasiruošusi išgirsti istoriją apie tai, kaip sunkiai jis gyvena: nepagydomai serga žmona. O jis vargšelis jau dešimt metų ja rūpinasi. Jis taip pavargęs ir niekas jo neužjaučia. Dažniausiai tai - visiškas melas.

P.S.

Jeigu vyrai, perskaitę straipsnį, išvadins mane nieko apie juos nenutuokiančia moteriške, nesupyksiu. Teisybė kartais akis bado. O gal iš tiesių esu pernelyg žiauri stipriosios lyties atžvilgiu. Nepriimkite visko už gryną pinigą, tačiau krislas tiesos čia vis tiek yra...

Bronė Pletkė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų