REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Protingas Chamas Facebook'e pasisakė dėl negrų. Pritariu.

Ta proga prisiminiau Irvingo Kristolo svarstymus apie multikulti (mul-ti-kul-tū-ra-liz-mą).

I. Kristolasneokonų liežuvis.

O Leo Straussas – jų smegenys.

REKLAMA
REKLAMA

Kristolo ir Strausso pažiūros paneigia populiarią nuomonę, jog išeiviai iš Europos, kurių bočiai šnekėjo jidiš kalba, gali būti tiktai komunistais.

REKLAMA

Facebook'e esu nurodęs Kristolo straipsnį  „Apie politinį žydų kvailumą“ („On the Political Stupidity Of the Jews“, 1999 m.). Jis publikuojamas Žydų agentūros sionistinio švietimo skiltyje.

«Русский журнал» („Rusų žurnalas“) išspausdino kelis I. Kristolo rašinius.

Išverčiau teksto „Multikultūralizmo tragedija“ (1995 m.) fragmentą.

(...)

Tačiau savo ryškiausiu kraštutiniu pavidalu multikultūralizmas – svarbiausia sociologinė, socialinė ir faktiškai politinė problema. Būtent tokią jo versiją universitetų miesteliuose propaguoja juodaodžių nacionalistų-rasistų, radikalių feminisčių, gėjų ir lesbiečių koalicija, taip pat nepasitenkinimą skatinantys patyrę demagogai, kurie, jų pačių tvirtinimais, atstovauja įvairioms tautinėms mažumoms. Šios koalicijos branduolį sudaro juodieji, kadangi būtent jie gali įgasdinti fakultetų administracijas, kurių atstovai nelinkę būti vadinami „rasistais“. Tasai koalicinis multikultūralizmas – ideologija, kuri  švietimą pajungia politinei programai, virš visko iškeliančiai antiamerikanizmą ir neapykantą Vakarams.

REKLAMA
REKLAMA

Kažkas gali įbauginti universitetų administracijasKažkas gali įbauginti universitetų administracijas

Nebus perdėta sakyti, kad tie studentų bendrabučiuose įsikūrę radikalai (ir profesoriai, ir studentai), atsisakę „klasių kovos“ (Amerikos darbininkai tapo per daug sąmoningi ir sugebantys jiems prieštarauti)  pasigriebė „etninio rasinio konflikto“ lozungą. Pedagoginiu požiūriu tokio lozungo tikslas – etninėms mažumoms priklausantiems studentams  suformuoti „Trečiojo pasaulio sąmonė“ (tai būtent tas žodžių darinys, kurį vartoja radikalai). Praktikoje tai reiškia bandymus priversti studentus, kurie priklauso etninėms mažumoms, kad šie niekintų Ameriką ir Vakarų civilizaciją, būtų joms prešiški – šios pristatomos senosiomis priespaudos, kolonializmo ir eksploatacijos sistemomis. Tai, ką tie radikalai švelniai vadina multikultūralizmu, iš esmės yra „karas prieš Vakarus“ – kaip stalinizmas ar nacizmas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stalinizmas, nacizmas, tolerastijaSTALINIZMAS,  NACIZMAS,  TOLERASTIJA

Po multikultūralizmo kauke jų idėjos – kurių radikali esmė dažnai pranoksta bet kokį ryšį tarp politikos ir visiškų fantazijų – prasiskverbė į visus mūsų švietimo sistemos lygmenis. Kaip „blogi“ pinigai su mažiau aukso išstumia „geruosius“, taip stipresnė ideologijos versija siekia nuspalvinti silpnesniąją ir suteikti jai savo bruožų.

Yra kvartalų, kuriuose skirtingoms rasėms patartina važiuoti skirtingomis eismo juostomis.Yra kvartalų, kuriuose  patartina nesipainioti negrams po kojų.

Šiandien vis labiau plinta praktika, kada Amerikos švietimo įstaigose didelė juodaodžių jaunuomenės dalis studijuoja istoriją, kurioje senovės egiptiečių „išrasta“ „Vakarų civilizacija“ buvo senovės graikų piktybiškai eksproprijuota. Pagal tą istorijos versiją, Afrika buvo taikus, technologiškai pažangus žemynas, kol europiečiai jo nenusiaubė.

REKLAMA

Toks švietimas gali tiktai uždegti jausmus, jau įkaitusius dėl bendros visiems juodaodžiams nuomonės, jog „baltoji Amerika“ ir jos vyriausybė tyčia pritaria narkotikų plitimui tarp juodaodžių, yra abejingos ŽIV viruso epidemijai, siaučiančiai juodųjų kvartaluose. Multikultūralizmas, kaip gerai supranta daugelis jo šalininkų, yra technika, kuri tyčia puoselėjamos paranojos pagalba skatina „savimonės augimą“.

Sąmoningas negras turi išmokti ir nepamiršti žodžių, kurių jis nekenčiaSąmoningas negras turi išmokti ir nepamiršti žodžių, kurių jis nekenčia

Neseniai vienas žurnalistas paskambino penkiems iškiliausiems profesoriams, egiptologijos specialistams. Buvo paklausta, ką jie mano apie teiginį, kad juodieji egiptiečiai – Vakarų civilizacijos šaltinis. Visi pasakė, kad tai nonsensas. Tačiau nė vienas neleido panaudoti savo vardo, kadangi išsigando, jog jiems priskirs „politiškai nekorektišką“ poziciją.

Mes nedrįstame viešai pasakyti, kad baltieji žydraakiai europiečiai NENUGVELBĖ negrų egiptiečių genialių pasiekimų.Mes nedrįstame viešai pasakyti, kad baltieji žydraakiai europiečiai NENUGVELBĖ negrų egiptiečių genialių pasiekimų.

P.S.

Prisegu Michailo Jelizarovo romansą apie Leni Riefenstahl. Nė dėl Leni, o dėl jos negrų. Pirmykščiai kūnai. Jie išliks, o baltieji išdvės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų