REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

25 metų netikra blondinė Rimantė Kulvinskytė, geriausiai pažįstama kaip Braškė iš telekomunikacijų bendrovės reklamos, taps viena naujos LNK laidos „Tu gali. Savaitės dvikova“ vedėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgai dirbusi pilka žurnalistikos pelyte ir slėpusis už laikraščio lapo, spindėjusi prašmatniose reklamose smagiu Braškės vaidmeniu, Rimantė pagaliau bus du viename: kurs smagų personažą naujoje LNK laidoje ir, naudodamasi žurnalistikoje įgyta patirtimi, kalbins laidos svečius.

REKLAMA

„Karjerą televizijoje pradėsiu nuo komiško personažo. Merginos, kuri nori žūtbūt tapti didele žvaigžde mažoje Lietuvos padangėje. Mano personažas, manau, gali daug daugiau negu tikroji Rimantė, nes ji – drąsesnė, įžūlesnė ir smagesnė už mane“, – kuklinasi naujos laidos vedėja.

Tačiau spalvingesnės merginos nei Rimantė sunku įsivaizduoti. Baigusi žurnalistiką, dirbo dienraštyje „L.T.“ ir „Playboy“, išbandė ir radijo laidų vedėjos vietą „Radiocentre“,  menų mokykloje baigė floristikos specialybę ir ištekančioms draugėms kuria vestuvines puokštes, siuva sau ryškius drabužius, su kuriais pilkų lietuviškų cepelinų minioje šviečia tarsi vaivorykštė, o laisvu laiku rašo scenarijus filmams.

REKLAMA
REKLAMA

„Smagu, kad mane pastebėjo ir pakvietė į televiziją dirbti kartu su talentinga ir kūrybinga kompanija. Visada buvau linkusiu dirbti už kadro, bet vien mintis apie naujus iššūkius sukelia malonų virpuliuką. Turiu savybę įsimylėti kiekvieną savo darbą, net paauglystėje turėtos restorano valytojos pareigos mane džiugino, tad ir su naujuoju amplua problemų tikrai neturėtų kilti“, – kvatojosi Rimantė Kulvinskytė.

Naujame LNK šou „Tu gali. Savaitės dvikova“ paprasti žmonės galės įrodyti, kad nėra niekuo neprastesni už žvaigždes. „Tu gali. Savaitės dvikova“ – tai šansas paprastam, tačiau ypatingam, niekam nežinomam žmogui tapti žinomu ir mylimu – nauju VIP'u.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Žvaigždės priešininku gali tapti bet kuris žmogus iš tautos, nemažai pasiekęs gyvenime,  ypatingas savo profesija, padaręs kažką neįmanomo arba garsėjantis išskirtiniu gyvenimo būdu, charakteriu, požiūriu į gyvenimą.

Visai kaip Rimantė.

Nauja LNK laida „Tu gali. Savaitės dvikova“ su Rimante Kulvinskyte – jau greitai per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų