REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio vakarą laidos „Kodėl?“ studijoje virė aistros. Į tiesioginę laidos transliaciją susirinkę romai, žurnalistai, pramogų pasaulio atstovai pertraukdami vienas kitą aiškinosi, kas kaltas dėl pasklidusių kalbų apie tai, kad garsus šalies dainininkas Radžis yra kraujomaišos vaisius.

REKLAMA
REKLAMA

„Lietuvai ne įdomu, o skauda“, – kartojo dainininkė Irma Jurgelevičiūtė, paskutiniuoju metu įsipainiojusi į vagysčių projekto „Šok su manimi“ užkulisiuose skandalą. Taip ji reagavo į vienos laidoje buvusios žurnalistės žodžius, kad Lietuvai tokie skandalai visų televizijų eteriuose – nori nenori įdomūs.

REKLAMA

Kaip sužinojo skandalingą naujieną apie Radžį, pasakojo ir žurnalistas, kuris lankydamasis Tabore iš pačių romų lūpų išgirdo neįtikėtiną gandą. Paklaustas laidos „Kodėl?“ vedėjos Rūtos Janutienės, kodėl jis ryžosi paviešinti gautą informaciją, žurnalistas gūžtelėjo pečiais. Vis dėlto daugeliui įdomu pasirodė tai, kad žurnalistas į Taborą ėjo ne ieškodamas gandų apie Radžį, o norėdamas sužinoti, kaip Naujuosius metus švenčia romai.

REKLAMA
REKLAMA

Gandą, kad Radžis, esą, yra kraujomaišos vaisius, paskleidė romų baronas Stepas Visockis. „Aš paviešinau tai, ką kalbėjote patys“, – metė kaltinimą Taboro gyventojams baronas, taip ir nesugebėjęs paaiškinti, kodėl paskleidė tokią žinią. Kitą medalio pusę atvertė Panevėžio romų Taboro gyventojai, pareiškę, kad S. Visockis paskleidė melagingus gandus, mat, kaip paaiškėjo, Radžio tėvas ir motina buvo tik auginami kaip brolis ir sesuo, o ne iš tiesų jais buvo.

Vis dėlto atsakyti, kodėl kišosi į Radži gyvenimą, S. Visockis nesugebėjo. Greičiausiai viską paaiškina Radžio senelio iš Ukrainos komentaras: „Jie pavydi. Radžis dirba, normaliai uždirba, yra išsilavinęs. O jie – valkatos ir narkomanai“, – griežtai situaciją vertino senolis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų