REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Virtualus leidinys „24/7 Wall St“nurodė 15 kompanijų, kurių amerikiečiai labiausiai nekenčia. Tarp jų tokios garsenybės kaip „American Airlines“, „Toyota“, „British Petroleum“ ir „McDonald's“.

REKLAMA
REKLAMA

Nekenčiamiausios kompanijos buvo išrinktos pagal šešis kriterijus, tarp kurių svarbiausi – darbuotojų nuomonė, mokesčių mokėtojų nuomonė, taip pat negatyvūs gyventojų atsiliepimai.

REKLAMA

Oro vežėjų kompanijos „American Airlines“ ir „United Airlines“ amerikiečiams nemielos dėl to, kad nesugebėjo įveikti chaoso, kuris prieš keletą savaičių Amerikos oro uostuose įsivyravo dėl nepalankių oro sąlygų.

Kaip praneša „Deutsche Welle“, amerikiečiai nemyli ir tokių kompanijų, kurios dėl recesijos buvo priverstos atleisti iš darbo daugelį žmonių ir kartu padidinti darbo apimtis likusiems. Prie tokių priskiriamas telekomunikacijų gigantas „AT&T“ ir kompiuterių koncernas „Dell“.

REKLAMA
REKLAMA

Į sąrašą pateko bankai „Citigroup“ ir „Bank of America“, kuriems išlipti iš krizės pavyko tik mokesčių mokėtojų pinigų dėka.

Japonijos automobilių koncernas „Toyota“ amerikiečių neapykantą „užsitarnavo“ po skandalo dėl brokuotų stabdymo sistemų, kurios buvo kelių tragiškų įvykių priežastis. „British Petroleum“ buvo priminta 11 žmonių gyvybes nusinešusi ir didžiulę žalą florai ir faunai padariusi naftos katastrofa Meksikos įlankoje.

Tarp pačių garsiausių sąraše esančių kompanijų – greitojo maisto tinklas „McDonald's“. Šią kompaniją, ypač įprotį naudoti nemokamus žaisliukus, kad būtų pritraukta kuo daugiau vaikų, nuolat kritikuoja žiniasklaida. Nepaisant to, „McDonald's“akcijos pernai pabrango 25 procentais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų