REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atlikėja Violeta Tarasovienė prisipažįsta, kad kaip ir dauguma moterų itin mėgsta vaikščiojimą po drabužių parduotuves. „Jei ne vyras, tai bėgiočiau ir bėgiočiau...“ – juokiasi moteris pridurdama, kad vyras Vilius smarkiai pakoregavo jos drabužių spintos turinį.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgiausiai spintoje užsibuvęs drabužis.

Nesu tų, kurios jaučia sentimentus drabužiams – tai tik daiktas, o prie jų stengiuosi neprisirišti. Keičiasi mados, figūra, gimdymai apimtis pakoreguoja, tad drabužėlio kelis dešimtmečius neišeina nešioti.

REKLAMA

„Shopingo“ manija.

Aklai neseku madomis ir kas sezoną netuštinu spintos. Anksčiau būdavo – pirkdavau bet ką – reikėjo ar ne, tačiau dabar turiu labai racionaliai mąstantį vyrą, kuris kontroliuoja mano pirkinius. Išmokau atidžiau rinktis, apdarų, kuriuos tik vienam kartui nusipirkdavau, nebepasitaiko.

Violeta Tarasovienė (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)Violeta Tarasovienė (nuotr. Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus)

Vilius padeda ir renkantis drabužius. Nors mūsų skoniai labai skiriasi, tačiau visad atsiklausiu jo nuomonės ruošiantis šventei, vakarėliui – žmogaus iš šalies nuomonė visad praverčia.

REKLAMA
REKLAMA

Relikvijos.

Neturime šeimoje tradicijos iš kartos į kartą perduoti papuošalus. Mama pažadėjusi padovanoti auksinį žiedą – gal jį kada padovanosiu savo vaikams?

Kažkada turėjau močiutės dovanotą žiedą. Jai būnant tremtyje, sidabrinį, ypatingai pintą žiedelį padovanojo sutiktas latvis. Tačiau kur jis dabar per visus kraustymus pradingo, nežinau – vargiai rasčiau.

Talismanai.

Nesu linkusi tikėti drabužių ar papuošalų galia. Sėkmę, laimę ir kita kuria pats žmogus, o ne daiktai.

Violeta ir Vilius Tarasovai (nuotr. Fotodiena.lt/Andriaus Petrulevičiaus)Violeta ir Vilius Tarasovai (nuotr. Fotodiena.lt/Andriaus Petrulevičiaus)

Sėkmingiausias pirkinys.

Kuomet buvome Amerikoje, įsigijau nuostabius Jessicos Simpson kurtus aulinukus: pilkus, ant kulno. Kartais juos net gaila avėti – kad nesunešiočiau. Be jų nebeįsivaizduoju savo pavasario ir rudens sezonų garderobo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuva ar užsienis?

Stengiamės apsirpirkti užsienyje – Lietuvoje labai mažas pasirinkimas, o ir kainos aukštos. Iš kelionės po Ameriką parsivežėme apdarų visai šeimai. Būdama ten niekad negailiu pinigų batams – tokios kokybės ir kainos santykio čia neįmanoma rasti.

Vaikų drabužius perkame internetu – nesu nei karto nusivylusi. Būna, netinka dydis, tačiau mūsų draugų rate tiek daug mergaičių – netinkamus drabužėlius tiesiog padovanojame.

Violeta ir Vilius Tarasovai (nuotr. Fotodiena.lt/Aliaus Koroliovo)Violeta ir Vilius Tarasovai (nuotr. Fotodiena.lt/Aliaus Koroliovo)

Aukštakulniai ar žemakulniai?

Tik aukštakulniai! Dėvint batus be kulno man ir nugarą paskausta – su aukštakulniais žymiai patogiau.

REKLAMA

Kasdienis stilius.

Na, mūsų profesija tokia, kad nereikia aksdien puoštis kostiumėliais. Žinoma, scenai renkuosi sukneles, sijonus, dailius batelius, tačiau paprastą dieną, laisvalaikiu dėviu džinsus, kelnes, paprastas palaidines. Auginu mažą vaiką, tad elegantiškais drabužiais neišeina pasipuošti.

Violeta Tarasovienė (nuotr. Fotodiena.lt/Roko Medonio)Violeta Tarasovienė (nuotr. Fotodiena.lt/Roko Medonio)

Kailis ir oda.

Neturiu jokų tabu – nešioju tiek kailį, tiek odą. Žinoma, pagalvoju kartais apie tuos gyvūnėlius, nbet ką padarysi... Neseniai vyrui užsiminiau, kad labai norėčiau versto kailio kailinių. Ši žiema labai šalta, o man labiau prie širdies vasara.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų