REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Vidmanto Babrausko straipsnis „Amžiaus statyba nieko nekainuotų“. Vilnius turi du stadionus. Vienas dar nesugriuvo, bet stovi nenaudojamas. Kitas niekaip nebaigiamas statyti, nors tai padaryti galima labai nebrangiai. Kada pagaliau bus priimtas protingas sprendimas ir Vilnius turės bent vieną atitinkantį pasaulinius standartus stadioną?

REKLAMA
REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Be dailės būčiau išprotėjęs“. JAV mirties bausme nuteistas emigrantas iš Lietuvos Jurijus Kadamovas „Balsas.lt savaitei“ davė išskirtinį interviu.

REKLAMA

„Pinigų skonyje“ – turtingiausių Lietuvos verslininkų TOP 100. Susipažinkite su laimės kūdikiais ir sužinokite, kaip jiems pavyko susikrauti turtus. Taip pat „Pinigų skonyje“ – architektų bandymas kurti naują Naujamiesčio veidą. Loftų plėtotoja „Concept Lofts“, bendruomenės judėjimas „Naujamiesčio revoliucija“ ir „Italų dizaino namai“ kviečia architektus atrasti unikalų sostinės Naujamiesčio architektūrinį potencialą.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulės Dainos Gudzinevičiūtės nuomone, nepakitus valstybės požiūriui į sportą tokio medalių derliaus, kokio Lietuva sulaukė per pastaruosius dvejus metus, geriau nebesitikėti. Apie tai skaitykite rubrikos „Sirgalių tribūnos“ straipsnyje „D. Gudzinevičiūtė nujaučia bėdą“.

Rubrikoje „Savaitės interviu“ – pokalbis su Lietuvos bankų klientų asociacijos generaliniu direktoriumi Rūteniu Paukšte. Krizė pagadino 20 metų gludintus bankų ir jų klientų santykius, tad iki partnerystės dabar toli. Apie susiklosčiusią situaciją tarp bankų ir tarp jų klientų skaitykite žurnalisto Arūno Brazausko straipsnyje „Bankai tempia antklodę į save“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Muzikos įrašų rinka traukiasi“ – skelbia rubrika „Finansai plius“. Kas laukia muzikos prekių parduotuvių šiandien, kai visą muziką galima susižvejoti internete? Ar įrašų parduotuvės, kaip masinės rinkos reiškinys, dabar priklauso praeities amžiui?

„Amerika bandys naują ginklą“, – teigia rubrika „Ateities pranašai“. JAV Karinės oro pajėgos finansuoja mikrobangų spindulinio ginklo, įrengto nepilotuojamuose lėktuvuose, kūrimo programą.

Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ – interviu su jaunosios kartos aktoriumi Vytautu Rumšu, kuris gina savo bendraminčius, iškeitusius teatro sceną į televizijos ekraną, nes, anot jo, tik taip galima išgyventi.

REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitėBalsas.lt savaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų