REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dažniausiai negatyvi energetika į mūsų namus patenka su naujais daiktais, ypač su tais, kurie buvo ne mūsų nupirkti ar atnešti. Sužinok, kaip ja atsikratyti!

REKLAMA
REKLAMA

Gaudama dovanų, vargu ar tu pagalvoji apie tai, kokią informaciją šis daiktas atneša į namus. Ypač tai susiję su daiktais, padovanotais mažai pažįstamų žmonių. Naujas daiktas gali atnešti ne tik svetimos, bet kartais ir priešiškos (blogos) energetikos, paveikti daugelį gyvenimo aspektų: sveikatos būklę bei šeimos mikroklimatą.

REKLAMA

Tą patį galima pasakyti ir apie namų bibliotekos knygas, ypač jeigu jos perduodamos iš kartos į kartą. Stenkitės namuose nelaikyti senų knygų ar nupirktų atsitiktinai. Nepamirškite, jog Jūsų rytdienai daro įtaką bet kokie seni daiktai, kuriuos gaila išmesti. Saugodama juos Jūs, tiesiog, neleidžiame gimti naujoms idėjoms. Tai ir nereikalingi indai, ir drabužiai, kurių nedėvėjote ilgą laiką ir, netgi, niekučiai sekcijoje bei seni baldai.

REKLAMA
REKLAMA

Apsivalymo taisyklės

Jeigu, vis dėlto, sunku išsiskirti su užsigulėjusiais daiktais, atlikite energetinį apsivalymą, kuris neutralizuoja jų neigiamą poveikį ir padės atstatyti pusiausvyrą:

1. Senų spintų kampuose pripilkite druskos – ji sugeria negatyvią energiją. Palikite ją kelioms paroms, po to išpilkite į unitazą.

2. Reguliariai šluostykite senus minkštus baldus drėgna šluoste, sudrėkinta pasūdytame vandenyje. Šią procedūrą reikia atlikti su naujais daiktais.

3. Baldus, jei leidžia jų gabaritai, patariama kartą per metus pastatyti į kitą vietą. Tai padės atnaujinti energiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų