REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„RadioShack“ komandos sporto direktoriaus Johano Bruyneelio protestas prieš UCI skirtą bausmę nepasiekė tikslo. „Aš pradėsiu sezoną sporto direktoriaus pareigose Australijoje sausio 16 d., o po to įsigalios mano sulaikymas 2 mėnesiams – nuo vasario iki kovo“.– paviešino jis savo bloge.

REKLAMA
REKLAMA

„Užprotestavau iš principo ir tai tik vienas iš pavyzdžių, kuomet mūsų sporte žmonės yra priversti sutikti su teisėjų sprendimais“.– pareiškė jis po nesėkmingo dialogo su UCI dėl sankcijų už neteisėtai panaudotą sportinę aprangą paskutinę „Tour de France 2010“ lenktynių dieną.

REKLAMA

„Mane nustebino tai, kad [Carlos] Barredo sulaikomas nuo 2011 m. sausio 1 d. iki š. m. vasario 28 d. Nesuprantu, kodėl ta pati profesionalaus sporto institucija skiria dvi skirtingas datas sulaikymo terminui [...]“.

Pateikęs raštišką užklausimą UCI, kodėl jo sulaikymas prasidės vasario 1 d., o ne sausio 1 d. (kaip C. Barredo), J. Bruyneelis atsakymo nesulaukė.

Su tokiu pat klausimu kreipęsis į Sporto arbitrų tribunolą (sutr. TAS), J. Bruyneelis sužinojo tik tiek, kad „mano prašymas atmetamas ir kad UCI nuosprendis lieka galioti“.

REKLAMA
REKLAMA

„Laiškas, kurį gavau iš TAS'o, man [irgi] nepateikia paaiškinimo dėl esamo sprendimo“.– piktinosi Johanas Bruyneelis savo bloge, keldamas retorinį klausimą – „šis atvejis, kuris iš esmės yra toks pat kaip daugelis kitų mūsų sporte, man neturi jokios prasmės, bet vis dėlto... Gal tai kažką reiškia jums?“

Pamąstykime ir mes: ar dviračių sporto atstovai neturi teisės gauti paaiškinimų dėl jų atžvilgiu priimtų sprendimų?

Susiję tekstai:

Už kilnią idėją L. Armstrongo komanda sumokėjo savo kainą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų