REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiandien Lietuvos kino teatruose pradedama rodyti jautri drama „Triušio urvas“, kurioje pagrindinius vaidmenis atlieka „Oskaro“ lauretė Nicole Kidman ir „Auksinio gaublio“ nominatas Aaronas Eckhartas.

REKLAMA
REKLAMA

„Triušio urvas“ – įtaigus, sąžiningas ir netikėtai šmaikštus portretas šeimos, ieškančios prasmės pačioje beprasmiškiausioje gyvenimo situacijoje – praradus vienintelį sūnų. Filmas sukurtas pagal garsaus amerikiečių dramaturgo Davido Lindsay-Abaire to paties pavadinimo pjesę, laimėjusią Pulitzerio premiją geriausios dramos kategorijoje bei nominuotą keliems Brodvėjaus „Tony“ apdovanojimams ir nuskynusią pergalę geriausios aktorės nominacijoje.

REKLAMA

Gedinčių sutuoktinių vaidmenys buvo patikėti N. Kidman ir A. Eckhartui.

Būtent N. Kidman galvoje ir gimė idėja, jog teatro pjesę būtina perkelti ir į kino ekranus. Laikraštyje perskaičiusi pjesės recenziją, N. Kidman užsidegė noru ją tuojau pat pamatyti ir netrukus, sužavėta to, ką išvydo, jau gėrė kavą su pjesės autoriumi D. L. Abaire, tardamasi dėl kino scenarijaus. Stiprią filmo aktorių komandą papildo ir puiki kino veteranė – dviejų „Oskarų“ laureatė Dianne Wiest.

Filmas yra vienas iš šių metų „Oskarų“ favoritų, jau atnešęs „Auksinio gaublio“ nominaciją pagrindinio vaidmens atlikėjai N. Kidman.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų