REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Netrukus per LNK prasidės naujas spindintis šou „Tu gali“, kuriame paprasti žmonės galės įrodyti, kad nėra niekuo neprastesni už žvaigždes.

REKLAMA
REKLAMA

„Tu gali“ – tai šansas paprastam, tačiau ypatingam, niekam nežinomam žmogui tapti žinomu ir mylimu – nauju VIP'u.

REKLAMA

„Ko gero dažnai girdėjote frazę: „Na, kokia iš jo žvaigždė? O mūsų kaimynė – tai  būtų žvaigždė.  Ji galėtų parodyt, ką gali... Naujajame LNK šou paprasti žmonės kovos su žinomais ir aiškinsis, kuris yra tikroji žvaigždė“, – sako per LNK startuosiančio žaidimo prodiuserė Laura Paukštė.

Žvaigždės priešininku gali tapti bet kuris žmogus iš tautos, nemažai pasiekęs gyvenime, ypatingas savo profesija, padaręs kažką neįmanomo arba garsėjantis išskirtiniu gyvenimo būdu, charakteriu, požiūriu į gyvenimą. Jį gali siūlyti bet kas: darbovietė, kaimynai, laiptinė, draugai, giminės ar bendruomenė.

REKLAMA
REKLAMA

„Žodžiu, atėjo metas tiems, kuriuos aplinkiniai vadina keistuoliais arba šviesuoliais, išeiti į televizijos šviesą ir susižerti publikos aplodismentus“, – sako L. Paukštė.

Žvaigždė ir paprastas mirtingasis susikauna skirtingose rungtyse. Viena jų – muzikinė. Čia gali tekti dainuoti kartu su žvaigžde arba galynėtis pratęsiant dainos žodžius. Taip pat priešininkų laukia vedėjų klausimai apie jų gyvenimą, pakilimus, nuopuolius, pasiekimus, o publika vertina jų nuoširdumą. Advokatais į laidą bus kviečiami konkurentų giminės, draugai ir artimieji, kurie turi išsijuosę girti laidos dalyvius ir taip pelnyti jam daugiau taškų. „Tu gali“ dalyviai išgirsta psichologo ir astrologo komentarus, kurie žiūrovams leidžia dar objektyviau apsispręsti, kieno jie pusėje – žvaigždės ar drįsusio jam iššūkį mesti drąsuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taškai sumuojami ir paaiškėja laidos laimėtojas. Jei žvaigždę „užgesina“ paprastas žmogus, jis keliauja į kitus žaidimo „Tu gali“ etapus.

Laidos sezono pabaigoje išrenkamas nugalėtojas. Kas juo taps? Jau žinoma ekrano žvaigždė ar iki šiol negirdėtas žmogus? Gal žvaigždės tikrai geresnės už tuos, kurie jomis netapo? Štai kur klausimas, į kurį bandys atsakyti naujas LNK šou „Tu gali“. Arba... „tu negali“.

Neslėpk žvaigždės spintoje, registruok savo draugus, priešus ir kaimynus į naują LNK šou „Tu gali“, anketa – LNK puslapyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų