REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kuris iš mūsų nenori būti turtingas? Žinoma, nori visi, bet tik ne visiems sekasi. Šiuo reikalu pasitelksime parapsichologiją kuri tvirtina: tam, kad pinigai patys „ateitų“ pas Jus, o ne atitoltų nuo Jūsų, reikia su jais elgtis pagarbiai ir laikytis pagrindinių taisyklių.

REKLAMA
REKLAMA

Pačiu seniausiu turto ir suklestėjimo simboliu, laikoma Kinų moneta su kvadratine skylute viduje. Dabar tokias galite įsigyti fengšui parduotuvėse. Jų yra įvairiausių dydžių, metalo bei aukso spalvų. Nors tai ir ne tikros monetos, tačiau jos veikia kaip fengšui simbolis. Jūs galite šias monetas laikyti dekoratyviniame fontane, kuris yra turto zonoje arba jomis papuošti „pinigų medelį“, kuris dar vadinamas „laimės medžiu“ — tai kambarinis augalas strorokais lapeliais. Taip pat galima naudoti ir dirbtiną medelį su pusbrangiais akmenėliais ir monetomis, kurios simbolizuoja augantį klestėjimą bei turtą.

REKLAMA

Medeliai, pritraukiantys finansinę sėkmę

Idealu, jei medelis „puošiasi“ ametisto akmenėliais. Kinai mano, kad šis mineralas sugeba pritraukti turtus ir klestėjimą. „Pinigų medelį“ su kinietiškomis monetomis iš ametisto lapeliais galima patalpinti „turto zonos“ kampe, kuris yra pietryčių pusėje. Tai nustatykite kompaso pagalba, kad žinotumėte, kur Jūsų bute ar kambaryje yra pietryčiai bei išdėliokite išvardintus simbolius. Į šią zoną galite sudėti daiktus, kurie asocijuojasi su Jūsų turtu bei pinigais. Pavyzdžiui, nuotraukas ar paveikslėlius su aukso kalno ar pinigų atvaizdais. Tiks ir kitokie kinietiški simboliai, tokie kaip: auksinis ananasas, auksiniai lydiniai, monetos arba pakabukai.

REKLAMA
REKLAMA

O kokia turi būti piniginė?

Nesistenkite pirkti pigių piniginių. Jos, pačios savaime, neša skurdo energiją ir dideli pinigai „neturi šansų“ jose apsilankyti. Atkreipkite dėmesį į piniginės spalvą ir iš kokios medžiagos ji pagaminta. Tinkamiausios — oda ir zomša, o spalvų, nešančių materialinę gerovę ne tiek ir daug: ruda, raudona, auksinė.

Daugelis žmonių į pinigines deda artimųjų nuotraukas, kurios taip pat yra galingos energijos nešėjos, bet tik ne finansinės! Be to, nuotraukos piniginėse gali apsunkinti pinigų trauką ir, atvirkščiai, pinigų energetika per nuotraukas gali veikti jose pavaizduotus žmones, o svarbiausia, jog nežinoma kryptimi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Na, o specialias „pinigų taupykles“, amuletus patariama nešio

ti su savimi, pavyzdžiui, turto ir suklestėjimo simbolis — kinietiška moneta su kvadratine skylute viduryje. Padėkite ją piniginės skiltyje, kuri skirta monetoms. Būtų gerai, jei monetų ryšulėliai būtų supakuoti. Tik tokiu būdu jos pasiruošusios išklausyti Jūsų norus bei pageidavimus. Jei įsigijote nesupakuotas, tai „apvalykite“ jas labai sūriu vandeniu 3-jų dienų bėgyje. Galite nesibaiminti, jei išorė šiek tiek pakis. Juk svarbiausia nauda, kurią gausite iš paties amuleto buvimo greta Jūsų.

Be visų išvardintų dalykų, būtina atsiminti, jog siekiant materialinės gerovės būtina apsivalyti mintis nuo neigiamų emocijų bei mąstyti pozityviai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų