REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžietis Vytautas Matuzas savo gebėjimą dainuoti atrado tik prieš metus, o dabar tikisi laimėti „Lietuvos talentų“ finalą. Jam tai gali pavykti, nes fizinę negalią turintis vaikinas apdovanotas drąsa, pozityvumu, talentu muzikai ir didele širdimi.

REKLAMA
REKLAMA

Publikos ir projekto teisėjų palaikymo sulaukęs 25-erių Vytautas sako, kad jam patinka laužyti visuomenės normas: „Tiems, kurie manė, kad kažko nesugeba, kurie turėjo nepagrįstų baimių, tiems, kurie per daug galvoja, ką kiti pasakys, – noriu įrodyti, kad pakanka pasitikėti savimi ir džiaugtis tuo, ką turi. Tada galima pasiekti viską.“

REKLAMA

„Pamatęs ‚Lietuvos talentų' anketą, ilgai nemąstęs ją užpildžiau. Tik paskui pagalvojau, ar išdrįsiu pasirodyti didelėje scenoje. Aš įveikiau savo jaudulį ir dėl to esu labai laimingas“, – pasakė anksčiau tik karaokės baruose dainavęs Vytautas.

Vaikščioti negalinčio Vytauto entuziazmo gali pavydėti daugelis. Susidomėjęs informacinėmis technologijomis, vaikinas įkūrė įmonę. Šiandien ji – viena sėkmingiausių Lietuvos rinkoje. Laisvalaikiu vaikinas muzikuoja, piešia ir žvejoja.

REKLAMA
REKLAMA

„Geriausias būdas nuspėti ateitį – ją susikurti. Per artimiausius kelerius metus svajoju sukurti šeimą, išmokti geriau groti ukulėle (havajietiškas instrumentas), toliau sėkmingai plėtoti verslą, būti sveikas ir nenustoti pildyti svajonių sąrašo. Ai, vos nepamiršau! Norėčiau padainuoti kartu su Jay-Z!“, – optimizmu tryško Vytautas.

Ar jam pavyks laimėti „Lietuvos talentuose“ ir gauti pagrindinį prizą – 10 000 eurų, sužinosite projekto finale. Jame susirungs dar devyni talentai: muzikinis trio „Bjelle ir PERU“, akordeonistas Martynas Levickis, vaikinų grupė „Kvinta“, oro akrobatė Karolina Stanionytė, hiphopo grupė „Extreme“, neįtikimais instrumentais grojantys vaikai iš „Ritmas kitaip“, dainininkės Diana Jasilionytė ir Kristina Radžiukynaitė.

„Lietuvos talentų“ finalas – sekmadienį, sausio 16-ąją, 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų