REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK laidos „Faktų tyrimo biuras“ žurnalistams pradėjus tyrimą bei bandant išsiaiškinti, kokie pinigų srautai  sukasi nelegaliame, šešėliniame prostitucijos versle, paaiškėjo itin skandalingi faktai. Tautos atstovai, Seimo nariai viešai deklaruojantys kovą su šiuo šešėliniu verslu, patys naudojasi intymiomis laisvo elgesio merginų paslaugomis.

REKLAMA
REKLAMA

Dvidešimt aštuonerių metų stoties rajone dirbanti Andželika – tikra savo darbo profesionalė. Vyrų aistras ji tenkina jau devynerius metus. Andželika teigia, kad pas ją nuolat apsilanko du Seimo nariai. Pirmasis, stambaus sudėjimo parlamentaras,  į stoties rajoną pirmą kartą atvažiavo lygiai prieš metus. Jis atvyko su juodu tarnybiniu Seimo automobiliu, kurį vairavo asmeninis vairuotojas. Seimo narys Andželiką vežėsi ne tik į savo namus, bet ir į netoliese, sostinės senamiestyje esantį viešbutį.

REKLAMA

Rūta, erotinių masažų specialistė, ryžosi atskleisti, kuris parlamentaras naudojasi intymiomis paslaugomis. Moteris, vartydama šios kadencijos parlamentarų nuotraukas, atpažįsta savo nuolatinį klientą. Laidos žurnalistai užsuks ir į Seimą, bandydami surasti parlamentarą, kuris pasak Rūtos, jos erotinio masažo kabinete lankėsi ne vieną kartą.

Kaip tokį kolegų elgesį vertina Seimo nariai? Kalbama, kad iš šešėlinės ekonomikos galima ištraukti milijonus litų. Prostitucijos versle kasmet prasisuka virš dviejų šimtų milijonų litų! O tuo pačiu šešėliniu verslu naudojasi tautos išrinktieji?

„Faktų tyrimo biuras“ trečiadienį 19.40 val. su Pauliumi Kaupeliu tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų