REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Zero II“ ar „Haris Poteris 7A“, „Šerlokas Holmsas“ ar „Alisa stebuklų šalyje“? Radijo stotis M-1 Plius kartu su LNK ir „Forum Cinemas“ organizuoja geriausių iš geriausių Lietuvoje 2010-aisiais metais rodytų filmų rinkimus. Trylikos nominacijų nugalėtojus išrinks interneto lankytojai. Laureatai paaiškės sausio 28 dieną Vilniuje, kino centre „Forum Cinemas Vingis“, apdovanojimų ceremonijoje „KINO GIG 2010“.

REKLAMA
REKLAMA

„M-1 Plius klausytojai mėgsta gerą kiną. Šioje radijo sotyje kasdien galima išgirsti „Pliuso filmo“ rubriką. Tikriausiai todėl prasidėjus 2011-iems, artėjant pasaulinei „Oskarų“ ceremonijai, kilo idėja inicijuoti vietines „Oskarų“ dalybas – „Geriausių Iš Geriausių“ filmų rinkimus. Paklausite, kuo šie apdovanojimai ypatingi? Atsakymas labai paprastas: ne visi „Oskarus“ laimėję filmai buvo rodomi Lietuvoje. Todėl mūsų idėja - išrinkti geriausius filmus rodytus Lietuvos kino teatruose!“ – „KINO GIG 2010“ idėją pristato M-1 Plius programų direktorius Tomas Ramašauskas.

Dėl geriausiųjų vardo įvairiose kategorijose susirungs apie 100 filmų, tarp kurių - ir 5 lietuviški. Nuo sausio 10 dienos vyksiančiame balsavime geriausius iš geriausių filmus rinks ir taip lietuviškuosius „Oskarus“ išdalins kinui neabejingi interneto lankytojai. Atiduoti balsą už patinkantį filmą galima radijo stoties M-1 Plius tinklapyje www.pliusas.fm.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų