REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalifornijoje, Wrigtoode sustojo šimtus snieglentininkų kėlęs keltuvas. Nė vienas pramogautojas nenukentėjo, tačiau kai kurie iš jų įkalinti buvo daugiau nei porą valandų. Dar ilgiau – apie 4 val. – pagalbos laukė į tokią pat bėdą patekę Austrijos kurorto lankytojai.

REKLAMA
REKLAMA

Įvykio dieną keltuvas porą kartų stabtelėjo, bet vėl pradėjo judėti. Todėl trečiojo sustojimo metu nė vienas keltuvu kilęs snieglentininkas nepagalvojo, kad jis tęsis taip ilgai. Kai kurie žmones keltuve praleido daugiau nei porą valandų.

REKLAMA

"Aš nejaučiau savo kojų", - skundėsi viena mergina.

Kai kurie snieglentininkai nušoko patys, nes buvo užstrigę maždaug trijų metrų aukštyje. Tačiau rizikavo ne visi. Kai kurie žmonės kojomis maskatavo maždaug dešimties metrų aukštyje. Juos išgelbėjo gelbėtojai.

Visi žmonės gavo kvietimus slidinėjimo parke apsilankyti nemokai.

Praėjusį savaitgalį panašus incidentas įvyko ir viename Austrijos kurorte. Dėl keltuvo gedimo užstrigo apie 160 žmonių. Kai kurie žmonės pagalbos laukė keturias valandas.

REKLAMA
REKLAMA

Panašūs įvykiai slidinėjimo parkuose pastaruoju metu pasitaiko gana dažnai. Ekstremalas.lt rašė, kad prieš porą savaičių prie rytinės JAV pakrantės esančiame slidinėjimo kurorte nutrūko keltuvo lynas. Dėl to šeši žmonės nukrito žemėn ir susižeidė, o maždaug šimtas pramogautojų liko kabėti virš žemės.

Portalas beveik prieš metus aprašė ir vieną linksmą įvykį. Austrijos kurorte slidinėjęs vaikinas nepaisė perspėjimų, kad baigiasi kurorto darbo laikas. Vaikiną vežės keltuvas baigė darbo laiką. Sušalęs jaunuolis pradėjo deginti savo pinigus. Liepsnojančias kupiūras ir pastebėjo kurorto darbuotojai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų