REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį kompanija „Playboy Enterprises“ pranešė, kad jos įkūrėjas Hugh Hefneris pasirašė sutartį, pagal kurią kompanija taps privati, informuoja CNN.

REKLAMA
REKLAMA

H. Hefneris, kuriam jau priklauso didelė kompanijos akcijų dalis, pasirašė sutartį si „Icon Acquisition Holdings“, pagal kurią jis sumokės 6,15 JAV dolerio už kiekvieną jam nepriklausančią kompanijos akciją.

REKLAMA

Pirmadienį JAV akcijų rinkos prekybos pradžioje „Playboy Enterprises“ akcijų vertė pakilo 17 proc.

„Kai šis sandoris bus baigtas, „Playboy“ grįš prie savo šaknų ir vėl taps privačia kompanija“, - sakė H. Hefneris, kuris prieš 57 metus įkūrė „Playboy“ žurnalą.

Tikimasi, kad sandoris bus baigtas iki 2011 m. sausio 21 d.

Su šia sutartimi baigsis kainų siūlymo karas su konkurenciniu erotiniu žurnalu „Penthouse“. Kompanija „FriendFinder Networks“, leidžianti „Penthouse“, 2010 m. liepą siūlėsi pirkti „Playboy“ už 210 mln. JAV dolerių. Tuo metu tai reiškė 6,24 JAV dolerio už vieną akciją.

REKLAMA
REKLAMA

Taip „Penthouse“ atsakė į pradinį H. Hefnerio pasiūlymą įsigyti neturimas akcijas po 5,50 JAV dolerio, o visa „Playboy“ vertė tokiu atveju siektų 185 mln. JAV dolerių.

„Playboy“ pardavimai pastaraisiais metais sumažėjo augant erotinių interneto puslapių populiarumui ir smukus JAV reklamos rinkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų