REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

„Olialia pupytė“ Naujus metus sutiko Laplandijoje

Nekreipdama dėmesio į užpustytą Lietuvą ir kitas Europos šalis bei permainų nežadančias sinoptikų prognozes, grupės „Olialia pupytės“ narė Skaistė Steikūnaitė 2011 metus sutikti vyko į Suomijoje esančią Laplandiją. Kadangi lėktuvų skrydžiai buvo nenuspėjami, atlikėja su draugais nutarė į šią kelionę vykti automobiliais.

REKLAMA
REKLAMA

„Iš šios kelionės išliko vien geri, šilti ir malonūs atsiminimai. Jau vien ką reiškia vykti į šalį, kurioje nesi buvęs, o dar kartu su sava kompanija! Tad liūdėti tikrai neteko,“ – maloniais įspūdžiais dalinosi Skaistė.

REKLAMA

Dainininkė mėgavosi pasivažinėjimais sniegomobiliais po įvairias trasas, taip pat – rogėmis su pakinkytais haskių veislės šunimis, kurie linksmąją kompaniją vežė net 10 kilometrų. Skaistei labai patiko ir aplankytas ledo skulptūrų kaimelis. „Viena, ko neišdrįsau, tai užlipti ant slidžių, nors pro viešbučio kambario langą kasdien viliojo matomas slidinėjimo trasų vaizdas. Tikrai ne dėl to, kad nesu slidinėjusi – tiesiog lauke buvo taip šalta, jog teko vaikščioti su specialiais kostiumais, jokių kalbų negalėjo būti apie sijonus ar sukneles,“ – linksmai pasakojo „Olialia pupytė“.

Skaistė neslėpė, kad pačius Naujuosius sutiko ne suomiškai, nes suomiai šią šventę švenčia pakankamai ramiai, o viešbutyje, kuriame vyko rusiško vakarėlio tematikos programa ir diskoteka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų