REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kažkas atsitiko!“: televizijos žvaigždė, verslininkė Greta Šapkaitė į politiką įskriejo kaip kometa. Socialdemokratų partijos sąrašuose nepabuvusi nė metų, buvo deleguota tiesiai į savivaldybių rinkimus. Kyla natūralus klausimas: už kokius nuopelnus? Gal todėl, kad tapo Algirdo Mykolo Brazausko šeimos drauge?

REKLAMA
REKLAMA

Greta Šapkaitė ištekėjo už šešiolika metų vyresnio verslininko Lino Valucko ir tapo VU Onkologijos instituto direktoriaus Povilo Valucko marčia. O štai tada ir stebuklingai atsivėrė visi keliai į politiką. Kaip taip atsitiko? Kaip kokioje pasakoje apie pelenę. Vaikystėje Greta buvo ujama kaip našlaitė dėl savo išvaizdos. Bendraklasiai tyčiojosi ir užgauliojo kaip tik galėdami. Tačiau dabar Greta susitvarkė asmeninį gyvenimą. Susirado puikią partiją – Brazauską gydžiusio mediko sūnų. Mat tuo metu, kai ekscelencija Algirdas Brazauskas gydėsi prostatos vėžį Onkologijos institute, šiai įstaigai vadovavo ponas Konstantinas Povilas Valuckas. Valuckas labai rūpinosi Prezidentu. Prezidentas tai labai vertino.

REKLAMA

Štai tik dabar ir aiškėja,  kodėl Greta Šapkaitė per Algirdo Brazausko laidotuves stovėjo greta jo artimųjų. Laidos „Kažkas atsitiko“ iškapstyti liudininkai neslepia – pats Brazauskas palaimino Gretos Šapkaitės atėjimą į partiją! Ir įvyko stebuklas. Sudarant rinkiminį kandidatų sąrašą, garsioji našlė Kristina Brazauskienė surinko 32 balsus, o Šapkaitė – net 47!

Visa Gretos Šapkaitės kopimo į politikos olimpą schema – jau šiandien 20 val. 30 min. LNK laidoje „Kažkas atsitiko“ su Oksana Pikul ir Karoliu Sakalausku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų