REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjantys Naujieji skambant taurėms priverčia susimąstyti apie ateitį, peržvelgti praeitį. Palydėdami senuosius metus, tikimės, kad Naujieji atneš mums daug mažų ir didelių stebuklų, išpildys svajones ir padės įgyvendinti tai, ko dar nespėjome. Dažnas tyliai sau pažadame ką nors būtinai padaryti. Pradėti sportuoti, numesti svorio, lankyti šokio pamokas, išmokti naują užsienio kalbą... O gal pagaliau suvokti, ko iš tiesų norime?

REKLAMA
REKLAMA

Šis „Ievos“ numeris paklausinėjo žurnalo herojų, ką jie pasižada sau kitiems metams. Išgirdo įvairiausių atsakymų. Net tie, kurie atvirai pasakė nieko nepasižadantys, galbūt, nemelavo.„Mėgstu sakyti teisybę, šį kartą taip pat padarysiu – niekada nieko nepasižadu nuo kitų metų. Naujieji metai man jokia riba ir niekada nebuvo“, – sako menininkė Nomeda Marčėnaitė ir jos žodžiuose yra tiek daug tiesos – žadėti, tesėti ir gyventi, matyt, reikia ne nuo mistinės virtualios ribos, o nuo šiandien!

REKLAMA

Viena garsiausių Lietuvos modelių Renata Mikailionytė mados pasaulyje daugiau kaip pusę gyvenimo – nuo šešiolikos metų. Kartkartėmis jai kyla minčių viską mesti ir pasukti kitu keliu, tačiau mados pasaulis – modelių agentūra, naujų veidų paieškos, „infekcijos“ ir „injekcijos“... – jai savas kūdikis, kurio palikti negali. Neseniai Renata paniro į kitą pasaulį, kuris taip pat susijęs su grožiu. Tačiau nuoširdus ir atviras interviu su Renata – tikrai ne tik apie grožį. Apie darbą, svajones, meilę, pasitikėjimą... „Kraujas kraujo neturi išduoti. Taip manau, nors gyvenime būna visaip. Kartais svetimas žmogus yra žymiai artimesnis nei tavo kraujo žmogus“, – sako Renata. Apie ką ji kalba, sužinosite perskaitę Aurikos Merkienės straipsnį „Svajojanti apie grožį“.

REKLAMA
REKLAMA

„Klasikos Don Kichotas“ – interviu su pastaraisiais metais išpopuliarėjusiu tenoru, Nacionalinio operos ir baleto teatro solistu Edmundu Seiliumi, kuris turėjo ne vieną progą dainuoti užsienyje. Tačiau kurį laiką su žmona, taip pat operos dainininke Kristina Zmailaite pagyvenę ir pasimokę JAV bei Europoje grįžo į tėvynę. Ir nesigaili. Daug koncertuoja, net puoselėja vilčių, kad nauju požiūriu į publiką įmanoma būtų užauginti išprususius ir gerą klasikinės muzikos skonį turinčius žiūrovus.

Pamenate, kaip prieš porą metų Edvinas Krungolcas ir Andrejus Zadneprovskis, išsekę ir sublogę po baisios įtampos olimpiadoje, parsivežė penkiakovės čempionų medalius iš Pekino? Kaip maloniai jie mus tuomet nustebino ir kaip džiaugėsi visa Lietuva. Dabar Andrejus nustebino dar sykį – santūrus ir ramus atletas meta sportą ir suka į politiką. Iš olimpinių aukštumų – į interesų klampynę? Apie tai ir ne tik – žurnalistės Irenos Kamičaitienės interviu su Andrejumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Žmonės pernelyg drąsiai elgiasi su savo kūnu“, – teigia dietologė Edita Gavelinė. Tikra tiesa, kaip ir abejonių nekeliantis faktas – pasaulyje yra du patys šlykščiausi pojūčiai: alkis ir persivalgymas. Bet šlykštesnis yra persivalgymas, nes jo negali numalšinti. Apie susiklosčiusią situaciją, kai labiau esame linkę tikėti geltonąja spauda, ekstrasensais ir šarlatanais nei gydytojais, apie tapusius madingais neįrodytus eksperimentus su savo kūnu, radikalius jo keitimus, kurių pasekmių sulauksime vėliau, apie psichologus atstojančius burtininkus skaitykite žurnalistės Loretos Glebavičiūtės straipsnyje „Mažiau kimškite, ponai!“

REKLAMA

Vienos moterys lieknėja, kad įsispraustų į praėjusio sezono džinsus. Fashion moterys – kad galėtų dėvėti garsių prekių ženklų drabužius. Mados redaktorė Viktorija Tichanova šmaikščiai pasakoja apie fashion dietą ir apie jos visų atspalvių niuansus.

Bet tai – toli gražu ne visos įdomios naujojo numerio temos. Kaip visuomet „Ieva“ dosniai dalys grožio patarimus, pristatys karščiausias naujienas. Mados naujienos, mugės, kuriose kiekviena atras kai ką įdomaus ir labai reikalingo, įspūdinga fotosesija, atiduodanti duoklę prabangiausių kailinių magijai ir daug šventinio tviskesio – visa tai rasite naujame žurnalo „Ieva“ numeryje.

Spauskite čia ir prenumeruokite žurnalą internetu!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų