REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio vakarą „Lietuvos talentų“ dalyviai susirinko į paskutinį pusfinalį, kuriame dešimt projekto dalyvių susikovė dėl dviejų paskutinių vietų projekto finale.

REKLAMA
REKLAMA

Šokių grupė „Flamingas“ pasirodė su itin žaismingu ir žaviu šokiu. „Čia gi pusė Šiaulių susirinko“, – juokaudamas kalbėjo apie gausų šokėjų būrį Mindaugas Stasiulis. „Jūs atnešat labai didelį džiaugsmą į mūsų širdį“, – sakė Marijonas Mikutavičius. „Aš nelabai supratau apie ką, bet man patiko. Tai, kad jūsų buvo labai daug, padarė įspūdį, nes tai – nėra taip paprasta“, – šypsojosi R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA

Akordeonistų trio „Chill Out“ paskutiniame „Lietuvos talentų“ pusfinalyje sugrojo savos kūrybos kūrinį „Skrydis virš Balkanų“. „Aš tikrai pirksiu bilietus į jūsų koncertus“, – prisipažino po trijulės pasirodymo R. Ščiogolevaitė.

Smuikininkas Bernardas Petrauskas jau atrankose žavėjo teisėjus ir publiką, tačiau pasirodęs paskutiniame pusfinalyje jis privertė klykti žiūrovus iš susižavėjimo. Po atlikto kūrinio jis specialiai M. Mikutavičiui sugrojo Vanessos Mae repertuaro kūrinį. „Džiaugiuosi, kad mokaisi to, kame esi labai talentingas“, – tvirtino R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA
REKLAMA

„Megusta“ šokėjai ne tik šoko, bet ir savotiškai parodė socialinę reklamą. „Jeigu jus su mobiliais telefonais stebėjo visi Lietuvos kelių policininkai, jau turite daug tūkstančių balsų“, – šypsojosi M. Mikutavičius. „Labiausiai džiaugiuosi dėl to, kad jūs tikrai esate verti pusfinalio“, – teigė R. Ščiogolevaitė.

Tomas Šimaitis paskutiniame „Lietuvos talentų“ pusfinalyje atliko žadėtąją ariją, kurią sudainuoti tinkamai gali vos keliasdešimt žmonių visame pasaulyje. Jo bandymą publika pasitiko plojimais. „Visai nesvarbu, laimėsit ar nelaimėsit, jūs atradote tai, ką turėjote savyje, jūs atradote muziką“, – sakė Adolfas Večerskis. „Jūs turit unikalų balsą, bet kur kas svarbesnis dalykas yra tas, patinkate jūs žmonėms ar ne. Be diapazono yra daugybė svarbių dalykų“, – tvirtino R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Marius Tarasevičius į „Lietuvos talentų“ sceną žengė žadėdamas žiūrovus ir komisiją nustebinti savo, kaip iliuzionisto, sugebėjimais. Tiesa, po jo pasirodymo komisija slėpė akis. „Džiaugiuosi tuo, kad Marius tikrai ruošėsi, stengėsi, o kaip jau ten bus...“, – nutęsė Rūta Ščiogolevaitė. „Mariau, gal aš pastebėjau ne viską, ką televizijos žiūrovai. Tu moki kaustyti žmonių dėmesį ir aš tikiu, kad jeigu tau nepavyks čia, galėsi bandyti kur nors kitur“, – sunkiai žodžius po Mariaus pasirodymo rinko M. Mikutavičius.

REKLAMA

Augustė ir Matas – jauniausieji „Lietuvos talentų“ paskutiniojo pusfinalio dalyviai. Jie antrus metus dalyvaudami projekte labiausiai bijojo Marijono „ne“, tačiau šįkart jie išgirdo „taip“, o R. Ščiogolevaitė pažėrė krūvą komplimentų jauniesiems šokėjams.

„Lietuvos talentų“ atrankoje komisiją sužavėjusi giesme „Happy Day“, paskutiniame „Lietuvos talentų“ pusfinalyje pasirodė Eglė Sigrida Medveckaitė. Nors jos pasirodymą publika palydėjo ovacijomis, komisijos nariai neslėpė abejonės akyse. M. Mikutavičius pastebėjo, kad nors ši pasirinko ir puikią dainą, vis dėlto šis kūrinys neleido jai atskleisti visų savo galimybių ir pasirodyti iš geriausios pusės. „Na, nors imk ir duok tau diržo. Aš labai pykstu, nes kad tu esi verta finalo, tai faktas, bet kodėl tu tokią dainą pasirinkai? Žiūrovai gali ir neišgirsti to, ką tu turi. Tikiuosi, jie išgirdo mano žodžius dabar“, – pyktelėjo ir R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA

Cirko artistė Karolina Stanionytė sulaukė tikrų tikriausių publikos susižavėjimo klyksmų. „Tu nuostabi, tikra liepsnelė, artistiška ir tikrai talentinga“, – susižavėjusi kalbėjo R. Ščiogolevaitė. „Aš tikiu, kad tu niekada neužgausi ir netapsi bjauria senele, kuri pamirš, ką dabar darė ir rodė mums“, – šypsojosi M. Mikutavičius.

Vaikinukų grupė „Kvinta“ žiūrovus gerokai pašokdino. Tačiau po jų pasirodymo R. Ščiogolevaitė retoriškai klausė, ką gi jie veikia „Lietuvos talentuose“, kai turi viską: yra simpatiški, talentingi, turi gerbėjus ir puikiai dainuoja, sugeba priversti šėlti publiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Susumavus žiūrovų balsus paaiškėjo, kad be jokio teisėjų įsikišimo tiesiai į „Lietuvos talentų“ finalą keliauja cirko artistė Karolina Stanionytė. Teisėjams teko apsispręsti, kas – ar Augustė ir Matas, ar „Kvinta“ – keliaus į finalą. „Renkuosi Augustę ir Matą“, – prabilo pirmasis M. Mikutavičius. „Renkuosi „Kvintą“, – klykiant publikai sakė A. Večerskis. „Būsiu sąžininga sau, nes kaip bebūtų, vienas kolektyvas iš jūsų šį vakarą yra stipresnis, todėl atiduodu savo balsą „Kvintai“, – sunkiai atsiduso R. Ščiogolevaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų