REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiandien ne balandžio pirmoji, nekalbėkite nesąmonių“, – taip Kriminalinės policijos biuro Korupcijos kontrolės valdybos pareigūnai reagavo išgirdę, kad jų demaskuotas pareigūnas išrinktas geriausiu Kauno apskrities policijos komisariato apylinkės inspektoriumi.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, geriausio policininko vardą pelnė teisiamuoju tapęs Kauno Dainavos policijos komisariato prevencinio poskyrio tyrėjas Mindaugas Jakutis, rašo  „Lietuvos rytas“. Šis titulas jam buvo suteiktas prieš Naujuosius metus vykusiame iškilmingame renginyje.

REKLAMA

Kauniečių sprendimas apdovanoti kyšio ėmimu kaltinamą M .Jakutį pribloškė Kriminalinės policijos biuro ir Generalinės prokuratūros pareigūnus. Tyrėjams iš Vilniaus M. Jakutis įkliuvo praėjusių metų vasario mėnesį – surinkus įkalčių, kad jis rinko duokles iš smulkiųjų Dainavos policijos komisariato teritorijoje esančio turgaus prekeivių, pareigūnas buvo sulaikytas savo namuose.

Pareigūnui nuolat mokėjo ne tik kontrabandinių cigarečių prekeiviai, bet ir močiutės, pardavinėjančios maisto produktus ar megztas pirštines. Pagal tyrėjų operatyvinę informaciją, nuolatines duokles mokėjo apie 50 žmonių, rašo dienraštis. Kai kurie turgaus prekeiviai pasakojo, kad duokles M. Jakučiui moka jau 10 metų.

„Atrodo, kad tiesiog dirbau savo darbą. Dirbau kasdien ir nuosekliai. Turbūt todėl ir nusipelniau tokio įvertinimo“, – kuklinosi prieš Naujuosius metus geriausio pareigūno apdovanojimą atsiimdamas M. Jakutis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų