REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Protarpiais dulksna, sniegas. Magistraliniuose ir krašto keliuose daug kur susidaręs plikledis, šie keliai barstomi. Baigus darbą pagrindiniuose keliuose bus valomi rajoniniai keliai, informuoja Lietuvos automobilių kelių direkcija

REKLAMA
REKLAMA

Didesnė dalis rajoninių kelių po vakarykštės pūgos yra nuvalyti. Lietuvoje liko neišvažiuojamų apie 10 % šių kelių. Daugiausia jų Marijampolės, Panevėžio, Šiaulių ir Utenos apskrityse. Rajoninius kelius planuojama nuvalyti šiandien. Prieš važiuojant į atokesnes vietoves, reikėtų pasitikslinti dėl kelio išvažiuojamumo. Visi rajoniniai keliai yra išvažiuojami tik Alytaus apskrityje.

REKLAMA

Lietuvos automobilių kelių direkcija ir jos reguliavimo sferoje esančios kelius prižiūrinčios valstybės įmonės atsako tik už valstybinės reikšmės kelių būklę užmiesčiuose.

Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Marijampolės, Alytaus, Palangos, Druskininkų miestuose už visų gatvių, taip pat ir už tų, kuriomis per šiuos miestus praeina valstybinės reikšmės keliai, priežiūrą atsakingos savivaldybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų