REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dingusios katės ieškančiam britui, savo rajone iškabinusiam gyvūno nuotraukų, buvo pagrasinta 1000 svarų sterlingų bauda, informuoja naujienų agentūra „The Press Association“.

REKLAMA
REKLAMA

Bedforde 44 metų vairavimo instruktorius Mike'as Hardingas iškabinėjo A4 formato dydžio skelbimų apie dingusią katę ant medžių, gatvės šviestuvų ir mokėjimo už automobilių stovėjimą aparatų.

REKLAMA

Tačiau užuot gavęs gerų žinių apie savo katę, vyras gruodžio 22 d. sulaukė vietos tarybos darbuotojo, atsakingo už aplinkosaugos klausimus, skambučio. Valdininkas pagrasino M. Hardingui 1000 svarų sterlingų bauda, jei skelbimai nebus pašalinti per 48 valandas.

Po tokių grasinimų vyras suskubo šalinti savo iškabintus skelbimus ir baigė darbą tik Kūčių dieną trečią valandą nakties, likus šešioms valandoms iki nustatyto termino.

REKLAMA
REKLAMA

„Esu įstatymų besilaikantis pilietis, tačiau man pagrasino 1000 svarų sterlingų bauda už tai, kad ieškojau savo katės. Žmogus tikiesi iš vietos tarybos šiek tiek užuojautos“, – laikraščiui „The Daily Mail“ sakė M. Hardingas.

Bedfordo tarybos atstovė pažymėjo, kad buvo iškabinta daugiau nei 20 skelbimų, kurių dalis prie medžių prikalta kelių centimetrų ilgio vinimis. Vinys pažeidžia medžio žievę, todėl gali įsimesti medžius naikinantis grybelis. Kadangi visi skelbimai buvo pašalinti laiku, taryba nesiims tolimesnių veiksmų prieš M. Hardingą.

Verta paminėti, kad M. Hardingo katė dar neatsirado.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų